Ce diferență! Cum arată Mirela Vaida machiată și cum e fără pic de fard

24.03.2020, 12:56
Ce diferență! Cum arată Mirela Vaida machiată și cum e fără pic de fard
Ce diferență! Cum arată Mirela Vaida machiată și cum e fără pic de fard

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida s-a afișat în fața fanilor ei virtuali făă pic de machaij. Vedeta a vrut ca toată lumea să vadă cum arată atunci când nu este machiată și aranjată ca la carte.

Mirela Vaida este frumoasă și fără fard, însă diferența între cum arată machiată și cum arată naturală este evidentă.


”Așa arăt eu nemachiată! Pentru că sunt blondă natural și pentru că am pigmentul deschis, lumea îmi spune că sunt “palidă”! ? Nu sunt! La tv trebuie să mă machiez puternic din cauză că luminile din studio sunt ff puternice! Fără machiaj aș fi invizibilă!! ? Însă, ori de câte ori am ocazia și, mai ales acum, că stau acasă, îmi las tenul să respire! Fără machiaj, bine curățat și întreținut cu tratamente profesionale!!”, a scris Mirela Vaida pe contul său de socializare.

”Superbă, o față de fetiță”, ”Arăți foarte bine. Ești naturală și își poți permite să stai făă machaj. Cele care te numesc palidă sunt cele cu tone de machiaj, pe ele nu o să le poți vedea niciodată nemachiate”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Sunteți frumoasă cum sunteți”, ”Și așa, făă machiaj, ești la fel de frumoasă”, ”Ești superbă nemachiată, mult mai tânără”, i-au tansmis internauții Mirelei Vaida.

citește și...