Ce spune Mariana Moculescu despre fostul ei soț, Horia Moculescu. ”A fost profesorul meu de amor”

02.03.2021, 16:51
Ce spune Mariana Moculescu despre fostul ei soț, Horia Moculescu. ”A fost profesorul meu de amor”
Ce spune Mariana Moculescu despre fostul ei soț, Horia Moculescu. ”A fost profesorul meu de amor”

Mariana Moculescu a făcut declarații neașteptate despre fostul său partener de viață, celebrul compozitor Horia Moculescu.

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Nidia. Ulterior, Mariana Moculescu a avut o relație cu Massimiliano Lorenzini, un italian bogat. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație, iar Mariana Moculescu s-a întors în România.

Într-un interviu pentru impact.ro, Mariana Moculescu a vorbit despre fostul său soț, Horia Moculescu, despre care a afirmat că a fost profesorul ei de amor.

Ce spune Mariana Moculescu despre fostul ei soț, Horia Moculescu. ”Tot ce știu, în pat, de la el am învățat”

Mariana Moculescu a mărturisit că și-ar dori ca viitorul ei partener de viață să aibă câteva dintre calitățile pe care le-a avut fostul său soț, Horia Moculescu. Cei doi au fost multă vreme în scandal, însă acum relația dintre ei este una bună, după cum a afirmat ea.

”Mai cred dragoste, într-un bărbat de cuvânt. Să aibă unele calități ale lui Horia Moculescu, fostul meu soț, adică să fie priceput la sarmale și la amor. Horia a fost profesorul meu de amor, tot ce știu, în pat, de la el am învățat. Cu Horia, după vechile scandaluri, am rămas amici, nu ne vizităm, însă ne interesăm unul de celălalt, dacă ne este bine”, a declarat Mariana Moculescu pentru sursa mai sus-menționată.

”În plus, trebuie să avem grijă de fiica noastră, Nidia, care i-a moștenit talentul muzical, și cu care am început să am o relație frumoasă. În fiecare dimineață îi trimit Nidiei câte un sms frumos, de genul: Ce face trandafirașul meu iubit?. Ieșim împreună, ne plimbăm, recuperăm timpul pierdut”, a completat Mariana Moculescu.

citește și...