Mariana Moculescu vrea să slăbească. ”Ajunsesem la 87 de kilograme”

20.04.2021, 16:34
Mariana Moculescu vrea să slăbească. ”Ajunsesem la 87 de kilograme”
Mariana Moculescu vrea să slăbească. ”Ajunsesem la 87 de kilograme”

Mariana Moculescu, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu, vrea să slăbească și să ajungă iar la o formă fizică cât mai bună.

Prezentă în platoul emisiunii ”Acces Direct”, de la postul de televiziune Antena 1, mariana Moculescu a mărturisit că își dorește să scape de kilogramele în plus. Aceasta a dezvăluit că ajunsese să cântărească 87 de kilograme, iar acum are 84 de kilograme, însă vrea să dea jos 10-15 kilograme. ”Aș vrea să slăbesc 10, 15 kg, am 84”, a spus Mariana Moculescu, potrivit spynews.ro.

”M-am îngrășat 25 de kilograme. Am păpat așa, fără să mai țin cont. A fost pe fond nervos. M-am uitat într-o oglindă, m-am speriat, mi-am cumpărat un cântar, m-am speriat a doua oară și am zis „gata, renunț la medicamente”. Am trecut printr-o perioadă grea, că a renunța la un medicament e ca un sevraj. Mi-a fost foarte greu, dar am depășit faza asta. Acum vreau să slăbesc. Ajunsesem la 87 de kilograme”, a mai spus aceasta.

Mariana Moculescu, dezvăluiri despre fostul iubit

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Nidia. Ulterior, Mariana Moculescu a avut o relație cu Massimiliano Lorenzini, un italian bogat. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație, iar Mariana Moculescu s-a întors în România.  La aceeași emisiune, Mariana Moculescu a făcut dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu italianul.

„A avut agresivitatea de a-mi pune mâna în gât de patru ori, a patra oară pe stradă, amenințându-mă că dacă nu-mi retrag denunțul, mă vor omorî prietenii lui, nu el. El nu a fost acasă când mi-am strâns bagajele și am fugit. Am revenit din luna iulie a anului trecut. (…) Cred că am întâlnit probabil în Italia cea mai toxică persoană din viața mea. Chiar dacă am avut o experiență de viață mai dură, nu aveam inteligența de a percepe toxicitatea unui bărbat. Asta s-a întâmplat în momentul în care am început să locuiesc cu el în casă. Am fost împreună 5 ani”, a povestit mariana Moculescu, conform sursei mai sus-menționate.

„De foarte multe ori aceste persoane nici nu știu că sunt astfel, dar eu cu experiența mea de viață îmi dădeam seama că mă înșeală și dacă i-am atras atenția o dată, de două ori, a devenit agresiv. Nu-i făcea plăcere să-i spun că înțeleg ce face el. Ulterior nici nu i-am mai spus. Mă retrăgeam pe balcon, fumam, mă enervam, mă supăram și nu puteam să mă exprim, pentru că eram în țara sa, printre ai săi, cu sora lui în acea casă, cu cumnatul lui, prietenii lui. Toți știau că relația lui e cu o femeie româncă. Existau prejudecăți. Când am făcut denunțul, toți s-au agitat: „Cum adică? O româncă ți-a făcut ție denunț și locuiește cu tine în casă? Asta e chiar culmea”. I-am făcut denunț pentru agresivitatea asta, că mi-a pus mâna în gât. Nu de prima oară, nici de a doua oară, dar a treia oară deja a fost culminant”, a completat ea.

 

citește și...