Cu ce se ocupa iubita lui Alin Oprea înainte să îl cunoască pe artist! Detalii neștiute despre Medana

25.11.2020, 12:06
Cu ce se ocupa iubita lui Alin Oprea înainte să îl cunoască pe artist! Detalii neștiute despre Medana
Cu ce se ocupa iubita lui Alin Oprea înainte să îl cunoască pe artist

De mai bine de un an, Alin Oprea și-a găsit liniștea în brațele unei tinere originară din Cluj-Napoca. Fostul solist al trupei Talisman nu-și mai ascunde sentimentele, deși se află în plin proces de divorț cu Larisa Uță, fosta soție.

Din mai 2019, Alin Oprea are o relație frumoasă cu Medana, tânăra despre declară că este iubirea vieții lui. Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă iubita solistului. Medana este absolventă a facultății de Psihologie și are propria ei afacere în imobiliare.

Iubita lui Alin Oprea are o afacere

‘Simt iubire, tandrețe și sinceritate în tot ceea ce înseamnă Medana în viața mea. Este greu de crezut că există un astfel de om care să își pună viața în palemle tale cu curaj, devotament și aumare maximă, un om care să fie lângă tine în cele mai grele momente, ale vieții când pierzi tot și nu mai știi încotro se îndreaptă viața ta, când plutești în derivp pe aripile destinului. Dumnezeu mă iubește și mi-a oferit prin ea mai mult decât mi-am permis să îi cer. Mă simt binecuvântat”, a declarat artistul.

După ce și-au făcut relația publică, despre brunetă au tot apărut diverse zvonuri referitoare la trecutul său. Despre Medana s-a spus că ar fi fost patroană de videochat, însă Alin Oprea i-a luat apărarea.

‘Este o femeie foarte serioasă, un om de afaceri din zona imobiliară, este un dezvoltator imobiliar serios. Nu a avut carieră în videochat sau toate câte s-au vehiculat prin presă. Nu este patroană de videochat, este patroana unei firme de construcții și imobiliare’, a replicat Alin Oprea.

‘Această relație a venit foarte firect în viața mea, nu mi-am dorit o relație, nu am căutat-o, nu eram în starea psihică și sufletească necesară să am o relație, practic hotărâsem să rămân singur, nu îmi căutam ce cineva neapărat, dar se pare că Dumnezeu știe mai bine ceea ce avem nevoie și mi-a adus, din fericire, sufletul pereche aproape și l-am recunoscut și am rămas împreună”, a mai adăugat Alin Oprea.

Alin Oprea locuiește în chirie cu iubita lui

Alin Oprea se află în plin proces de divorț cu Larisa Uță, mama copiilor lui. În prezent, solistul locuiește în chirie cu Medana, după ce fosta soție i-a blocat toate conturile.

‘Chiar dacă mi-a fost blocat accesul la banii câștigați în 25 de ani de carieră cu Talisman, nu am ajuns nici chiar la sapă de lemn, așa cum se speculează în media. Da, stau într-un apartament foarte frumos, închiriat în centrul Capitalei, pe care îl achit din venituri proprii. A trăi pe banii altuia, ar fi lipsit de demnitate pentu mine. Iubita mea a fost și este în continuare aproape de mine în toată această perioadă foarte grea pentru mine, atât sentimental, cât și moral.

Ar fi rușinos și înjositor pentru mine să ajung să trăiesc pe banii altuia, deci așa ceva este imposibil să se întâmple. Chiar dacă situația mea financiară în această perioadă nu este una de invidiat, cum de altfel, din cauza acestei pandemii cred că prea puțină lume se mai poate lăuda cu succese financiare, am câteva activități din care îmi câștig o existență decentă, frunoasă, activități care mă împlinesc atât din punct de vedere profesional cât și material’, mărturisea Alin Oprea, în urmă cu două luni.

 

citește și...