Cu ce se ocupă fata lui Nico. ”Face naveta zilnic, stă în București și e cam obositor”

13.08.2022, 15:10
Cu ce se ocupă fata lui Nico. ”Face naveta zilnic, stă în București și e cam obositor”
Cu ce se ocupă fata lui Nico

Cântăreața Nico, pe numele său real Nicoleta Matei,  are o fiică pe nume Alexandra, alături de care, în umă cu câțiva ani a participat la un reality show. Artista, în vâstă de 52 de ani, a devăluit cu ce se ocupă fiica sa. ”Face naveta zilnic, stă în București și e cam obositor”, a spus Nico despre Alexandra, în cadrul unui interviu.

Binecunoscuta cântăreață Nico, pe numele său întreg Nicoleta Matei, este căsătorită Laurențiu Matei. Artista are o fiică pe nume Alexandra, alături de care a participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1.

Vedeta a dat detalii despre fiica sa în cadrul unui inteviu pentru impact.ro.Alexandra a terrminat Dreptul, însă nu profesează în domeniu. Nico a explicat că fiica sa lucrează la un post de televiziune din Ploiești, unde preintă ștririle sportive.

Cu ce se ocupă fata lui Nico. ”Lucrează de aproape un an la un post de televiziune din Ploiești”

 

Nico a mai spus că fiica sa locuiește în Capitală, astfel că face naveta ilnic pentu a fi prezentă la jobul pe care îl are.

 

„A terminat Dreptul, dar deocamdată e axată pe alte lucruri. Își trăiește tinerețea, face sport, fitness, aerobic. Avem vacanțe la mare, dar fiecare merge separat.E destul de mare, are iubit, lucrează de aproape un an la un post de televiziune din Ploiești, unde prezintă știri sportive. Face naveta zilnic, stă în București și e cam obositor”, a declarat Nico despre Alexandra.

Cine a ajutat-o pe Nico cu creșterea fiicei sale

În urmă cu ceva timp, la emisiunea ”Vorbește lumea, de la postul de televiziune pro TV, artista a explicat cât de greu i-a fost să o crească pe Alexandra.

„Ajutorul cel mai mare [în creșterea Alexandrei] a fost mama. Dacă nu era mama, dacă nu erau surorile mele, pentru că m-au ajutat și ele normal, nu știu ce mă făceam. În perioada aceea, nu aveam scutece, abia mi-am permis să cumpăr scutece. Le spălam și le uscam, pentru că nu existau pamperși și alte cele, dar a fost o perioadă foarte frumoasă. (…) A fost un copil foarte iubit și este în continuare”, a declarat cântăreața, potrivit revistei Unica.

„Toată perioada de vară noi cântam la mare și o luam cu mine și perioada cealaltă stăteam 6 luni la munte și mergea cu mine”, a completat vedeta.

 

 

citește și...