Nico dă detalii despre soțul ei. ”A înghițit foarte multe”

08.06.2020, 13:30
Nico dă detalii despre soțul ei. ”A înghițit foarte multe”
Nico, detalii despre soțul ei. ”A înghițit foarte multe”

Celebra cântăreață Nico, pe numele său întreg Nicolate Matei, a dat detalii despre soțul ei, Laurențiu Matei.

Nico are o relație foarte bine sudată cu partenerul ei de viață, Laurențiu. Vedeta a vorbit despre partenerul ei de viață la o emisiune de televiziune.

„A fost genul de om care a încercat să mă liniștească. El m-a înțeles mai bine decât l-am înțeles eu. E mai liniștit, mai calm, mai ponderat, are toate calitățile. Într-o săptămână ne certam de 5-6 ori și trebuia să ne vedem să ne împăcăm. A înghițit foarte multe. Nu l-am văzut niciodată gelos. Nu e genul, e foarte liniștit și la locul lui. Dar și când îi sare acul, imediat stăm drepți”, a spus artista, potrivit spynews.ro.

Recunoaște că a fost geloasă

Nico a afirmat că a fost geloasă, însă s-a liniștit în momentul în care a devenit cunoscută.

„La mine a încetat gelozia când am devenit cunoscută, în 2003. Îmi făceam tot felul de gânduri, pe urmă mi-am dat seama că este genul de om care nu vine cu cadouri. Îmi dă bani să mă duc să îmi iau ce îmi place. Dar a fost o perioadă frumoasă și spun că poate trăiam mai intens”, a adăugat solista.

A participat la ”Asia Express” alături de fiica ei

Nico a participat, alături de fiica ei, Alexandra, la cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Din păcate, echipa formată din cele două a fost prima eliminată din competiție.

„Mi-am dorit foarte mult să ajungem în finală. A fost o experiență foarte frumoasă pentru mine și în acel moment chiar am fost foarte ofticată. Sunt competitivă și o fire foarte sensibilă. Te oftică faptul că poate ai pe cineva care te trage în jos și poate te trag în jos emoțiile”, a declarat Alexandra, fiica lui Nico, după eliminare.

citește și...