Cu ce se ocupă Dana Nălbaru, fosta membră a trupei trupei Hi-Q. ”Rezultatul este pe măsura muncii depuse”

12.12.2021, 15:16

Dana Nălbaru era una dintre cele mai cunoscute artiste în anii 2000 – 2003 și s-a bucurat de o mare apreciere a publicului ca solistă a formației HI-Q. Artista a decis să se retragă din viața publică pentru a-și dedica aproape tot timpul creşterii copiilor. Recent, cântăreața a vorbit despre o nouă pasiune și cum își câștigă existența.

Dana Nălbaru este căsătorită de 13 ani cu actorul Dragoş Bucur (41 de ani) şi au împreună trei copii – doi biologici, Sofia (11 ani) şi Kadri (2 ani), şi Roxana (6 ani).

Solista s-a retras de mai mulți ani din viața publică. După ce a decis să facă acest pas, artista şi-a dedicat timpul creşterii copiilor.

Artista este antreprenor

Fosta cântăreață de la Hi-Q a devenit om de afaceri și a deschis un restaurant în zona Floreasca. Artista face dulciuri, în laboratorul localului și spune că este mândră de ceea ce face. Mai mult, cântăreața a vrut ca prăjiturile să îi poarte numele.

„Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că «aia de la Hi-Q face reclamă» unor prăjiturele… normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune. Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii”, a transmis Dana Nălbaru, fosta solistă de la HI-Q, pe pagina ei de Instagram.

Vedeta a fost intens atacată în mediul online atunci când a ales să-și retragă fiica cea mare, pe Sofia, de la școală, pentru ca aceasta să-și continue studiile acasă, cu profesori privați și luând lecții pe internet.

Dana Nălbaru, atacată pe internet

”Ne-am lovit de prejudecăți și știm că e abia începutul unui lung șir de provocări atât din partea societățîi, cât și din partea necunoscutului care ne așteaptă. Am retras-o pe Sofia de la școală. De tot. Am ales că ea să învețe în sistem home schooling despre lucrurile care îi plac și fără constrângeri, fără competiții impuse, fără note sau calificative”, a scris Dana.

 

citește și...