Dragoș Bucur: ”Nu venim din familii bogate nici eu, nici Dana”

26.08.2020, 09:10
Dragoș Bucur: ”Nu venim din familii bogate nici eu, nici Dana”
Dragoș Bucur: ”Nu venim din familii bogate nici eu, nici Dana”

Dragoș Bucur a făcut mărturisiri legate de familia sa. Acesta a vorbit despre dificultățile prin care a trecut de-a lungul vremii.

Actorul Dragoș Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru, fostă componentă a trupei Hi-Q, de 16 ani. Cei doi au împreună doi copii biologici, Sofia și Kadri, și unul adoptat, Roxana.

Dragoș Bucur a mărturisit, într-un interviu pentru revista Viva, că el și partenera sa de viață au trecut prin momente dificile din punct de vedere financiar.

”Nu venim din familii bogate nici eu, nici Dana. Bineînțeles că am cunoscut amândoi momente mai dificile în viețile noastre. Pe de altă parte, nu am murit de foame și ar fi puțin penibil să povestesc cum nu aveam noi suficienți bani în anumite perioade din viața noastră. Din fericire, în prezent trăim decent, dar asta cu un consum mare de timp, energie și bineînțeles muncă (la fel ca majoritatea oamenilor de condiție medie)”, a declarat actorul pentru sursa citată.

”Am refuzat multe castinguri”

Dragoș Bucur a mai dezvăluit că de-a lungul anilor a refuzat multe castinguri pentru proiecte care ulterior au devenit de succes.

”Am refuzat multe castinguri pentru proiecte care ulterior s-au transformat în mari succese, dar mi-am asumat încă din momentul refuzurilor că e posibil să se întâmple asta. Nu prea am regrete, am făcut ce trebuia să fac și am ajuns în punctul în care sunt în urma sumei deciziilor luate pe parcursul vieții. Mulțumesc pentru ce am și sunt împăcat”, a afirmat actorul.

Ce spune despre emisiunea ”Visuri la cheie”

Dragoș Bucur este prezentatorul emisiunii ”Visuri la cheie”, de la Pro TV. Acesta a explicat ce înseamnă acest proiect pentru el.

”Nu cred că „obișnuit este cuvântul potrivit pentru a descrie modul în care noi am învățat să gestionăm impactul pe care emisiunea îl are asupra noastră. O poveste emoționantă, o persoană puternică sau sensibilă, niște evenimente ieșite din comun te impresionează chiar dacă ai mai văzut zeci înainte, însă, felul în care transformi acele emoții în unele pozitive pentru tine este câștigul anilor de prezență în emisiunea „Visuri la cheie””, a spus el.

citește și...