Cu ce se ocupă Carmen Negoiță. ”Am două bussines-uri împreună cu mama şi sora mea”

07.09.2020, 12:11
Cu ce se ocupă Carmen Negoiță. ”Am două bussines-uri împreună cu mama şi sora mea”
Cu ce se ocupă Carmen Negoiță. ”Am două bussines-uri împreună cu mama şi sora mea”

Carmen Negoiță a explicat care sunt afacerile cu care se ocupă. Vedeta are un blog, dar și două bussines-uri împreună cu mama și sora sa.

Carmen Negoiță a dezvăluit cum a fost atunci când a hotărât să-și facă blog.

”Prima mea poză de pe blog. O fustă maxi, alb negru şi un top galben. Cu această poză am anunţat dschiderea blogului. Am început ca un hobby. Îmi plăcea foarte mult să combin piese vestimentare şi să fac poze şi m-am hotărât să le pun într-un cadru organizat. A evoluat foarte frumos şi am început să fiu contactată de diferite agenţii. Restul poveştii aţi văzut-o la mine pe Instagram şi Facebook”, a explicat vedeta pentru okmagazine.ro.

Aceasta a vorbit și despre celelalte două afaceri pe care le mai are.

”Pe lângă partea de blog, mai am două bussines- uri împreună cu mama şi sora mea. Unul de mâncare sănătoasă, Rawyal, şi o firmă de acoperitori de sol. Încerc să mă implic şi acolo, cât de mult pot. Dar, din păcate, ziua are doar 24 de ore şi mai trebuie să şi dormim. Glumesc.

În afară de asta, mai ţin cursuri de healthy fast cooking în companii. Viaţa mea este extrem de diversă, agitată şi interesantă. Chiar dacă pe social media ajunge foarte puţin. Dacă aş posta non-stop, nu aş mai avea timp să fac şi altceva, să trăiesc”, a detaliat vedeta.

Cum se menține în formă Carmen Negoiță

Carmen Negoiță este foarte atentă la alimentația sa și este adepta unui stil de viață cât se poate de sănătos.

”În primul rând, nu sunt 100% raw vegană. Mănânc echilibrat şi am grijă ca, atunci când exagerez, să compensez cu multe sucuri de frunze verzi pentru alcalinizare. Trucurile mele de frumuseţe sunt legate şi de interior, dar şi de exterior. Nu mănânc niciodată dimineaţa până nu beau minim 0,5 l de apă. Şi încerc să ţin intermittent fasting.

Corpul nostru nu are nevoie de atâta mâncare câtă credem noi. Se regenerează foarte bine atunci când nu ne îmbuibăm cu mâncare. Şi da, iau suplimente pentru piele, dar şi minerale. Odată cu trecerea timpului, corpul nostru nu mai produce la fel de mult şi trebuie să îl ajutăm. În rest, curăţare şi hidratare constantă pentru piele, sport şi o atitudine young, pozitivă”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată.

citește și...