Care este regimul de viață al Paulei Seling. ”Bazat pe o alimentație exclusiv din plante”

09.07.2020, 12:31
Care este regimul de viață al Paulei Seling. ”Bazat pe o alimentație exclusiv din plante”
Care este regimul de viață al Paulei Seling. ”Bazat pe o alimentație exclusiv din plante”

Cântăreața Paula Seling a explicat ce stil de viață a adoptat în ultima perioadă de timp. Artista are o alimentați bazată pe plante.

Paula Seling are 41 de ani și este într-o formă fizică de invidiat. Vedeta a dezvăluit ce stil de viață au aoptat ea și partenerul său de viață, Radu Bucura.
Alimntația cântăreței este bazată pe plante, după cum a detaliat într-un interviu pentru click.ro.

”Nu țin dietă ci am un regim de viață sănătos, bazat pe o alimentație exclusiv din plante. Încerc să respect regulile pe care le-am învățat de la domnul doctor Liviu Deacu, nutriționist, și care mi-a prezentat cât se poate de clar de ce am luat cea mai bună decizie a vieții mele atunci când am decis să nu mai particip la suferința animalelor”, a spus Paula Seling.

”Soțul meu și cu mine am fost vegetarieni de 10 ani (nu am mâncat carne provenită de la animale, însă mâncam doar plante și produse lactate, ouă și pește, fructe de mare) iar de doi ani am devenit vegani, eliminând toate produsele de origine animală din alimentația noastră, de peste doi ani nu mai mâncăm nici ouă, nici lapte, nici brânzeturi, nici pește, decât plante”, a adăugat ea.


Ce alimente consumă Paula Seling

Paula Seling a explicat și în ce constau meniurile sale de zi cu zi.

”Nu există o zi cu meniu la fel. Mănânc cât mai variat, salate multe de frunze verzi, broccoli, conopidă, mazăre, fasole, năut, chia, chinoa, etc. Meniul este bazat pe câteva principii simple și pe combinații de alimente din grupele principale: legume, cereale, verdețuri, leguminoase boabe, oleaginoase, fructe și plasarea lor în meniu în funcție de metabolism și necesitățile organismului.

De exemplu, seara e indicat să nu mâncăm fructe pe care le putem mânca dimineața. Porțiile de fructe să nu fie mari. Leguminoasele boabe (fasole, năut, linte) conțin proteină de calitate și le combin cu garnitură din crucifere (broccoli, conopidă, varză), ciuperci, leguminoase verzi (mazăre) și cu verdețuri valoroase (ruccola, spanac, etc).

Am renunțat la cafea, nu beau alcool, beau ceaiuri, mai ales verde și alb, pe care le consider un dar incredibil de sănătos. Deseori îmi fac suc de tulpini de țelină, pe care îl beau dimineața, după un pahar de lămâie cu apă, pe stomacul gol, procedeu ce alcalinizează corpul și aduce vitamina C”, a declarat cântăreața.

citește și...