FOTO / Carmen Negoiță, complet dezbrăcată la aproape 40 de ani. ”Îmi iubesc corpul”

01.09.2020, 09:35
FOTO / Carmen Negoiță, complet dezbrăcată la aproape 40 de ani. ”Îmi iubesc corpul”
FOTO / Carmen Negoiță, complet dezbrăcată la aproape 40 de ani. ”Îmi iubesc corpul”

Carmen Negoiță și-a uimit fanii din mediul online cu cea mai recentă apariție. Aceasta a pozat nud la aproape 40 de ani.

Fashion blogger-ul Carmen Negoiță s-a lăsat fotografiată complet dezbrăcată. Așezată pe un fotoliu, vedeta a pozat nud, singurul accesoriu purtat de aceasta fiind o pălărie imensă.

Carmen Negoiță a avut însă grijă să pozeze astfel încât să nu lase la vedee mai mult decât și-ar fi dorit.

„Îmi iubesc corpul! Am aproape 40 de ani, am 2 copii mari, vergeturi și tot. M-a dus în cele mai frumoase locuri, am avut experiențe uimitoare și m-a făcut să mă simt ca o femeie atât de frumoasă. Îmi arăt recunoștința încercând să-l antrenez cât de mult pot și să-l mențin sănătos”, a scris Carmen Negoiță pe contul său de pe o rețea de socializare.

Postarea lui Carmen negoiță a adunat mii de like-uri în câteva ore și numeroase comentarii.

”Ce să mai comentăm, jos pălăria!”, ”Ești superbă”, ”Bravo!”, ”Ești încântătoare”, ”Arăți minunat”, ”Faină mai ești!”, ”Eși perfectă”, ”Credeam că ai maxim 34-35. Care este secretul?”,  au lăudat-o internauții.

Este adepta unui stil de viață sănătos

Carmen Negoiță este adepta unui stil de viață sănătos. Aceasta a mărturisit într-un interviu că este flexitariană.

„70-80% mănânc vegan-vegetarian și din când în când mai mănânc și carne”, spunea ea.

„În general, în prima parte a zilei beau foarte multă apă și ceai, beau cam un litru de apă și ceai. Mai iau uneori o gustare, depinde cum sunt și cu evenimentele și cu plecatul de acasă. Mic dejunul poate fi fulgi de ovăz, pe care îi înmoi, adaug tot felul de semințe, cu fructe sau mai fac omletă din albușuri, să îmi iau proteină, cu avocado, cu spanac, îmi pun gulie, îmi pun seminte. Dacă sunt în oraș îmi comand ori un pește, ori o salată, ori o mâncare vegetariană”, detalia Carmen Negoiță.

citește și...