Cu ce se ocupă acum Mihaela Tatu. ”Universul te împinge de la spate”

05.02.2021, 15:46
Cu ce se ocupă acum Mihaela Tatu. ”Universul te împinge de la spate”
Cu ce se ocupă acum Mihaela Tatu. ”Universul te împinge de la spate”

Mihaela Tatu a vorbit despre activitatea pe care o are în ultima perioadă de timp.

Mihaela Tatu a fost în atenția publicului cu emisiunea ”De 3 X femeie”, pe care a prezxentat-o timp de foarte mulți ani. Ulterior, vedeta a moderat și alte emisiuni, după care a renunțat la TV. Acum, Mihaela Tatu a pus bazele unui noi proiect. Ea citeşte poveşti pentru copii și dă glas personajelor de desene animate. În plus, de ceva timp, activează ca trainer pentru vorbitul în public.

”Când am renunțat la contabilitate, la vârsta de 30 de ani, și mi-am dorit să ajung în radio, am făcut-o pentru că îmi doream să spun povești copiilor. Ei au ajuns la concluzia că am o voce deosebită și atunci m-au pus la programul de dimineață. Însă, marea mea bucurie și plăcere, de asta m-am mutat la Oradea, am pus voce pe desene animate. Uite așa, cumva, în momentul în care-ți dorești din tot sufletul, Universul te împinge de la spate. Acum acest proiect, Nani-Nani, este fabulos. Nu m-am așteptat să capete o așa amploare, lucrăm la el de șase luni”, a povestit Mihaela Tatu la Observator, potrivit a1.ro.

Cu ce se ocupă acum Mihaela Tatu. ”Bucuria și marea mea dorință”

Și pe contul său de socializare, Mihaela Tatu șe-a explicat fanilor săi cu ce s-a ocupat în ultima perioadă de timp.

”Acum pot povesti în sfârșit, ce-am trăit eu în ultima perioadă. M-au tot întrebat prietenii mei, mai ales cei virtuali, de ce nu am mai fost la fel de prezentă online. Și le-am răspuns că am mult de lucru.  Pe lângă cursuri și seminarii atât în comunicare cât și în dezvoltare personală, am dat viață numeroaselor personaje de pe Platforma de Povești pentru copii, Nani Nani!”, a explicat vedeta.

”Sunt multe căi prin care poți consolida legătura cu copilul tău. Poveștile sunt un liant fabulos între voi părintii și copiii voștri. Pentru că implică “ambele părți” într-o activitate care vă unește prin imagini, cuvinte, trăiri și emoții. Astfel, cititul sau ascultatul unei povești, poate să devină un ritual al familiei, care să aibă loc într-un anumit moment al zilei. Asta am făcut eu. Am pus voci pe povești. Bucuria și marea mea dorință”, a acompletat Mihaela Tatu.

citește și...