Cu ce se ocupă acum Fulgy, băiatul Clejanilor. ”Am găsit soluția ideală”

27.04.2021, 11:50
Cu ce se ocupă acum Fulgy, băiatul Clejanilor. ”Am găsit soluția ideală”
Cu ce se ocupă acum Fulgy, băiatul Clejanilor. ”Am găsit soluția ideală”

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ionuiță de la Clejani, a explicat cu ce se ocupă acum și care este viața sa.

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi copii: Margherita și Fulgy.

Fulgy a vorbit despre viața din prezent în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Cu ce se ocupă acum Fulgy, băiatul Clejanilor. ”Visez să las ceva în urmă”

”De un an de zile fac sală, somn de calitate, trezit la o oră normală, mâncare și cam atât. Nu am mai vrut la televizor, nu am mai vrut anturaje, nu am mai vrut ieșiri. Nu am mai avut o viață socială, am vrut să mă ocup de mine. Îi îndrum pe toti oamenii să facă sport, ajută la psihic și sănătate. În tot acest timp în care nu am mai avut contact decât cu câțiva, mi-am dat seama că cine te iubește, te iubește oricum și toată viața și pe cine respecți te respectă, karma. Ce oferi aia primești. Ești un om rău, de rău ai parte. Ești un bun, de bine ai parte”, a declarat Fulgy, citat de spynews.ro.

Acesta are acum o emisiune online.

Mai de mult mă distram, nu aveam nimic în cap de făcut, dar acum, în pandemie, am reușit să găsesc ceva de făcut, deși mi s-a zis că am investit prea mult, că nu se merită, că am o echipă întreagă. Aș vrea ca lumea să înțeleagă că pentru un lucru de calitate trebuie să investești mult și eu suport toate cheltuielile, am cheltuit foarte mulți bani și nici nu produc bani încă. Eu muncesc de la 13 ani, chiar dacă am o imagine de băiat de bani gata, mergeam la nunți și nu mi-e rușine. Dar eu am făcut o școală și pot face orice altceva nu doar muzică și am găsit soluția ideală. În timp sper să evoluez, emisiunea asta e doar un început, vreau să fie un brand, visez să las ceva în urmă”, a mai spus fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani.

citește și...