Cu ce se mai ocupă Cornel Păsat. ”Te costă o căruță de bani să mergi la un designer, așa că am trecut la practică”

24.10.2022, 14:45
Cu ce se mai ocupă Cornel Păsat. ”Te costă o căruță de bani să mergi la un designer, așa că am trecut la practică”
Cu ce se mai ocupă Cornel Păsat

Dansatorul și coregraful Cornel Păsat, în vârstă de 49 de ani, a făcut dezvăluiri din viața sa. Acesta a vorbit despre activitățile pe care le are, da și despre familia sa. ”Te costă o căruță de bani să mergi la un designer, așa că am trecut la practică”, a detaliat acesta. Cornel Păsat este căsătorit și are un băiețel.

Cornel Păsat și Oana Roman au format un cuplu cu ani în urmă. Cei doi au avut o relație timp de 7 ani. În prezent, dansatorul estet căsătorit cu Bianca, împreună cu care are un băiețel, Dryas.

Dansator și coregraf, Cornel Păsat a dat detalii despre numeroasele sale activități în care este implicat pentru click.ro. Îmi merge foarte bine, profesional vorbind! Am mai multe proiecte noi. Fac croitorie, fotografie, a spus acesta.

Cu ce se mai ocupă Cornel Păsat. ”De mic eram talentat la croitorie. Pe timpul lui Ceaușescu îmi făceam hainele”

”Nevoia te învață! De mic eram talentat la croitorie. Pe timpul lui Ceaușescu îmi făceam hainele, nu se găseau cum îmi plăceau mie, mi-am făcut pantaloni bufanți, mai scurți de gleznă, ca Michael Jackson. Am reușit să îmi fac și adidași cu 3 dungi, am luat tălpile de la alți adidași și le-am pus la cei făcuți de mine. Când eram puști, aveam vreo 10-12 sau 13 ani, mama avea mașină de cusut în casă, aveam înclinații spre design. Mai târziu, meseria de coregraf, organizator și producător de spectacole, te învață. Te costă o căruță de bani să mergi la un designer, așa că am trecut la practică! Fac design, nu am deschis încă nimic, mai fac costume de gimnastică pentru Bianca, pentru fetițe și ce mai are ea, costume de scenă de Halloween, dar doar pe comandă și pentru prieteni”, a detaliat Cornel Păsat.

”M-am obișnuit cu rolul de dădacă pentru Dryas. Totul se învârte în jurul casei. Stau cu copilul, coregrafiile le fac de acasă, chem băieții la mine la repetiții, fac promovare de acasă, repetițiile de acasă, sala de fitness mi-am deschis-o acasă, o folosește mai mult Bianca pentru clientele ei. Mi-am transformat casa într-un punct de lucru polivalent: sală de repetiții, studio foto, sală de fitness, croitorie și la parter am bucătăria. Îmi place să gătesc și o fac de cel puțin două ori pe zi, dacă nu de trei ori pentru copil și apoi fac și curățenie”, a adăugat el.

citește și...