Cu ce se confruntă Andreea Ibacka în cea de-a doua sarcină. ”Stau cam prost”

06.07.2021, 14:32
Cu ce se confruntă Andreea Ibacka în cea de-a doua sarcină. ”Stau cam prost”
Cu ce se confruntă Andreea Ibacka în cea de-a doua sarcină. ”Stau cam prost”

Andrea Ibacka, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil, a mărturisit că în această perioadă nu stă prea bine cu somnul. Vedeta  a vorbit și despre alimentația pe care o are în această perioadă, explicând că încearcă să mănânce cât mai sănătos posibil, deși recunoaște că acest lucru nu îi iese întotdeauna.

Actrița Andreea Ibacka este însărcinată cu cel de-al doilea copilCabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

Andreea Ibacka a dat detalii, pentru revista Unica, despre sarcina sa. „Au existat câteva stări mai proaste în câteva dimineți din primul trimestru – clasicele grețuri, câteva migrene –, dar nimic cu adevărat notabil”, a declarat actrița.


Cu ce se confruntă Andreea Ibacka în cea de-a doua sarcină. ”mai trișez din când în când”

Vedeta a explicat că s-a confruntat cu probleme din cauza lipsei somnului: „Cu somnul stau cam prost. Teoria spune că organismul mă pregătește pentru ce urmează, oferindu-mi treziri dese și chiar insomnii. Dar eu eram deja pregătită, foc de pregătită, aș fi preferat să dorm în astea câteva luni”.

Andreea Ibacka a vorbit și despre alimentația pe care o are în această perioadă: „Sarcina a decurs perfect până acum, până la urmă doar asta contează. Încerc să mănânc cât mai sănătos, dar recunosc că mai și trișez din când în când. La fel ca la prima sarcină, sunt mare fană supe și ciorbe, prefer acriturile în fața dulciurilor (să nu mă recunosc, nu alta!)”.

citește și...