Cu ce s-a ocupat Liviu Guță înainte de a deveni artist. ”Am fost prin Iugoslavia plecat, am lucrat și acolo”

24.04.2022, 15:33
Cu ce s-a ocupat Liviu Guță înainte de a deveni artist. ”Am fost prin Iugoslavia plecat, am lucrat și acolo”
Cu ce s-a ocupat Liviu Guță înainte de a deveni artist. ”Am fost prin Iugoslavia plecat, am lucrat și acolo”

Liviu Guță, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni online, cu ce s-a ocupat înainte de a deveni cântăreț.  ”Până să mă lansez, am fost prin Iugoslavia plecat, am lucrat și acolo, ce am putut și eu, la porumb, treburi gospodărești”, a mărturisit Liviu Guță la emisiunea “Duet”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Liviu Guță a fost invitat la emisiunea “Duet”, moderată decântăreața Alexandra Ungureanu și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Artistul a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din trecutul său.

Cu ce s-a ocupat Liviu Guță înainte de a deveni artist. ”Lucram și la un service auto”

“La un local cânta lumea și dacă livram, mă chemau și pe mine. Lucram și la un service auto. Eu nu apucasem pe atunci să cânt la microfon, niciodată, doar în casă. Până să mă lansez, am fost prin Iugoslavia plecat, am lucrat și acolo, ce am putut și eu, la porumb, treburi gospodărești”, a povestit Liviu Guță, notează wowbiz.ro.

”În ’98-’99 am început să cânt cu formația și eu. Când m-am dus la local, m-au pus direct să cânt manele. Eu nu prea eram de acord, nici nu știam, dar ma învățat două piese. Prima dată îi imitam pe alții”, a mai spus acesta.

Liviu Guță a divorțat a doua oară

Liviu Guță a divorțat pentru a doua oară, după doar un an și trei luni de căsnicie. Liviu Guță a anunțat în luna mai a anului 2021 că divorțează de Roxana, cea de-a doua sa soție.

Liviu Guță a afirmat că nu mai crede în căsătorie după divorțurile prin care a trecut. “Ne-am despărțit de comun acord. În liniște, frumos. Conștientizez că a fost o palmă primită de la Dumnezeu. A fost trezirea mea! În viață trebuie să mergi înainte. Câteodată vezi întuneric și te duci în față așa cu nici un scop! Graba strică treaba! Cea mai mare bogăție a noastră este iubirea. Am trecut printr-o perioada grea atunci, dar nu a fost să fie. M-am trezit, mi-am văzut toată viața! Nu aș mai face niciodată un pas grăbit. Nu mai cred în căsătorie. Căsătoria e inventată, sunt doar niște acte pe care le faci. Peste câțiva ani o să-mi fac altă iubită, acum nu mai vreau. Eu pun suflet atunci când mă îndrăgostesc”, a declarat Liviu Guță.

“Nu mai avem nimic de împărțit. Ea deja are pe cineva. Nu am nimic cu ea personal. Eu am divorțat de fiecare dată, de ambele soții. Rămân prieten doar cu cine vreau eu. Am rămas puțin șocat de unele chestii la cea de-a doua soție. Cu prima mea soție sunt foarte bun prieten. Ne înțelegem perfect, ne creștem copiii separat. I-am neglijat pe copii. Sunt fericit după al doilea divorț”, a completat acesta.

 

citește și...