Cu ce probleme se confruntă Celia după ce a devenit mămică a doua oară. ”Acum urmează o altă etapă extrem de dificilă”

22.02.2022, 13:17
Cu ce probleme se confruntă Celia după ce a devenit mămică a doua oară. ”Acum urmează o altă etapă extrem de dificilă”

Celia, pe numele său real Cristina Ioana Socolan, a devenit mămică pentru a doua oară luna aceasta. Cântăreața, în vârstă de 37 de ani, a adus pe lume o fetiță. despre problemele cu care s-a confruntat la naștere și după ce a devenit din nou mămică a dat detalii artista la o emisiune de televizune. ”Acum urmează o altă etapă extrem de dificilă”, a spus ea.

Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța, împreună cu care are un băiețel, Angelo Ioan. În data de 16 februarie 2022, Celia a devenit mămică pentru a doua oară. Artista a adus pe lume o fetiță, pentru care deja a ales numele: Sara-Maria. La emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, Celia a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat la naștere, dar și după ce a devenit mămică pentru a doua oară.

“Contracțiile au fost extrem de puternice și m-au luat prins surprindere. Mi s-a rupt apa, așa că a trebuit să merg la urgență la spital. Pot să vă spun că nu aveam nimic pregatit. Geanta de maternitate nu era gata”, a spus Celia, citată de click.ro.

Cu ce probleme se confruntă Celia după ce a devenit mămică a doua oară. ”Mă doare foarte mult când alăptez fetița”

“Am născut prin cezariană și acum urmează o altă etapă extrem de dificilă. Cea a furiei laptelui. Mă doare foarte mult când alăptez fetița. Dar îmi doresc să fac asta! Știu cât de mult contează să alăptezi și sunt motivată să fac ce trebuie chiar și în ciuda chinului prin care trec acum. Am trecut și cu Angelo prin etapa asta, dar nu m-am lăsat. Știu că îmi va fi foarte greu până se obișnuiește organismul. Sper ca durerile să nu țină mai mult de o săptămână. Încerc să mă țin tare și sunt sigură că voi reuși”, a mai declarat Celia.

Artista a dezvăluit și cu cine seamănă fetița ei: “Gura este a mea, ochii cred că sunt ai soțului. O adorăm și e perfectă așa cum este. Și Angelo e foarte fericit că are o surioasă sănătoasă și adorabilă. Mi-a zis că abia aștepta să vin acasă cu ea”.