Cu ce probleme se confruntă Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga. ”Lupt să fiu sănătos, ca să-mi ajut familia”

01.08.2021, 15:01
Cu ce probleme se confruntă Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga. ”Lupt să fiu sănătos, ca să-mi ajut familia”
Cu ce probleme se confruntă Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga. ”Lupt să fiu sănătos, ca să-mi ajut familia”

Aurel Pădureanu, soțul regretatei interprete de muzică de petrecere Cornelia Catanga, încearcă din răsputeri să ducă un trai decent. Acesta are însă probleme de ordin financiar și nu numai. Despre situația deloc plăcută prin care trece a făcut artistul Aurel Pădureanu declarații la postul de televiziune Antena Stars.

Aurel Pădureanu a mărturisit că se descurcă foarte greu din punct de vedere financiar după dispariția soției sale, Cornelia Catanga.

Artistul a afirmat că încearcă din răsputeri să aibă un trai decent alături de fiul său, Alexandru.

Cu ce probleme se confruntă Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu, care s-a mutat recent la Buzoieni, a explicat că în ultima perioadă a rămas fără curent electric. „Absolut, în permanență. Ieri s-a oprit la 23.00 până la 04.00 dimineața. Astăzi la fel. Au dat drumul la curent dimineață și s-a oprit iar. Mi se strică aparatele. Se strică frigiderele, televizoarele. Nu se poate! Sunt cu plata la zi, am plătit tot, asta se întâmplă în tot blocul, nu numai la mine”, a povestit Aurel Pădureanu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Am pierdut casa la bancă, stau cu chirie, nu m-a ajutat nimeni, absolut nimeni. Asta este, stau cu chirie și mă mut dintr-o casă în alta. Mai merg la cântări, dar multe s-au amânat pentru la anul. (…) Lupt să fiu sănătos, ca să-mi ajut familia și să fiu alături de Alexandru. Asta a fost și dorința Corneliei, nu ar fi vrut să ne vadă pe noi distruși. Dorința mea supremă este să organizez un festival, Cornelia Catanga, pentru că atâta lume care trenbuia să vină la moartea ei, să vină la acest spectacol. Cu bilete, ca să pot să stau civilizat și să-mi duc bătrânețea liniștit”, a completat soțul Corneliei Catanga.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

 

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

citește și...