FOTO. Cu ce probleme de sănătate se confruntă Loredana Chivu: ‘Situația nu este tocmai roz’

18.10.2020, 10:39
FOTO. Cu ce probleme de sănătate se confruntă Loredana Chivu: 'Situația nu este tocmai roz'
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Loredana Chivu: 'Situația nu este tocmai roz'

În urmă cu câteva zile, Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat dureri groaznice în spate. Odată ajunsă pe mâinile medicilor, aceștia au informat-o că are pietre la rinichi și i-au prescris un tratament medicamentos.

Loredana Chivu are probleme de sănătate

Se pare că blondina nu are o stare foarte bună, în ultima vreme ajungând tot mai des la spital, din cauza mai multor probleme pe care le-a suferit în ultima perioadă.

Loredana Chivu a ajuns din nou pe patul de spital, acolo de unde și-a ținut la curent fanii. Ea a specificat că are probleme de sănătate, însă medicii i-au recomandat un tratament. Din nefericire, Loredana Chivu ar putea suferi și o intervenție chirurgicală.

Ce diagnostic i-au pus medicii

‘Totul a început în urmă cu două zile când am simțit o puternică durere în spate, în dreapta, dar a fost ceva trecător, am luat un calmant și a trecut. Ieri, în timp ce mă aflam la coafor, a revenit durerea, mult mai puternică, de fapt, insuportabilă, și m-am speriat foarte rău, mi-am dat seama că am o problemă gravă și am luat hotărârea de a merge la urgență.

Acolo mi s-a dat și diagnosticul. Am pietre la rinichi și o piatră s-a deplasat din zona rinichiului și astfel mi-a provocat durerile acelea insuportabile care-mi tăiau respirația. Am ajuns acolo, au început toate investigațiile posibile, mi-au făcut toate perfuziile ca să mă lase durerea. Am stat cam 7 ore la urgență, medicii mi-au dat un tratament și mi-au spus că situația nu este tocmai roz. Dacă, doamne ferește nu o elimin cu tratamentul medicamentos, o să trebuiască să ajungem la operație’, a spus fosta asistentă tv, pentru Antena Stars.

Și-a pus silicoane de 2 kilograme

În urmă cu câteva luni, Loredana Chivu a trecut din nou pe la medicul estetician. Ea a dezvăluit că a trecut de la implanturile de 800 la implanturile de 1.050.

„Mi-am pus sâni și mi-am făcut o liposucție. Sunt foarte bandajată și nu se vede nimic. Nu mi-am scos decât grăsime. Nu mi-aș scoate o coasă. Sunt o femeie cerebrală. N-aș lua o hotărâre care să-mi afecteze sănătatea”, dezvăluia Loredana Chivu, imediat după operații.

După cele două intervenții, blonda a recunoscut că are dureri groaznice. Vedeta s-a confesat prietenilor virtuali și a spus că absența de pe conturile de socializare se datorează stării ei de sănătate nu tocmai bună.

‘Eu am cearcăne pentru că încă stau în recuperare de la operația pentru lipo (n.r liposucție). Credeam că o să stau mai puțin, dar se pare că este destul de grav. Dar abia aștept să vă arăt rezultatele, abia aștept să le văd și eu. Dacă am lipsit de pe story am lipsit din această cauză pentru că nu m-am simțit tocmai cel mai bine, dar o să mă simt’, a spus Loredana Chivu pe Instagram.

citește și...