FOTO. Loredana Chivu, din ce în ce mai provocatoare! Fosta asistentă tv și-a etalat din nou formele apetisante

07.09.2020, 13:43
FOTO. Loredana Chivu, din ce în ce mai provocatoare! Fosta asistentă tv și-a etalat din nou formele apetisante
Loredana Chivu, din ce în ce mai provocatoare! Fosta asistentă tv și-a etalat din nou formele apetisante

Pagina de Instagram a Loredanei Chivu arde la propriu! Superba blondină continuă să-şi înnebunească fanii postând fotografii fierbinți în costum de baie, care nu lasă niciun bărbat indiferent.

Se știe cât de bine arată Loredana Chivu și că nu are inhibiții atunci când vine vorba să-și etaleze formele perfecte, iar acum ne-a demonstrat încă o dată acest lucru.

S-a pozat iar provocator

Fotografiile apetisante cu fosta asistentă tv nu aveau cum să nu atragă atenția tuturor, pentru că aceasta arată senzaționa din toate punctele de vedere.

După ce și-a mărit bustul și posteriorul, Loredana Chivu a început să poarte numai costume de baie minuscule, care să îi scoată în evidență noile ‘dotări’. Nu ne mirăm de ce fanii ei au luat-o razna când au văzut-o pe Loredana într-un costum de baie de culoare mov, care abia dacă îi acoperea sânii și părțile intime.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Too glam to give a damn? #happy #sea #tan #fun #love

O postare distribuită de Loredana Chivu ♠️ (@loredanachivu_official) pe

Și-a pus silicoane de 2 kilograme

În urmă cu câteva luni, Loredana Chivu a trecut din nou pe la medicul estetician. Ea a dezvăluit că a trecut de la implanturile de 800 la implanturile de 1.050.

„Mi-am pus sâni și mi-am făcut o liposucție. Sunt foarte bandajată și nu se vede nimic. Nu mi-am scos decât grăsime. Nu mi-aș scoate o coasă. Sunt o femeie cerebrală. N-aș lua o hotărâre care să-mi afecteze sănătatea”, dezvăluia Loredana Chivu, imediat după operații.

După cele două intervenții, blonda a recunoscut că are dureri groaznice. Vedeta s-a confesat prietenilor virtuali și a spus că absența de pe conturile de socializare se datorează stării ei de sănătate nu tocmai bună.

‘Eu am cearcăne pentru că încă stau în recuperare de la operația pentru lipo (n.r liposucție). Credeam că o să stau mai puțin, dar se pare că este destul de grav. Dar abia aștept să vă arăt rezultatele, abia aștept să le văd și eu. Dacă am lipsit de pe story am lipsit din această cauză pentru că nu m-am simțit tocmai cel mai bine, dar o să mă simt’, a spus Loredana Chivu pe Instagram.

citește și...