Ce spune Loredana Chivu după ce mașina i-a fost incendiată de o femeie. ‘Am fost foarte șocată’

14.05.2020, 18:03
Ce spune Loredana Chivu după ce mașina i-a fost incendiată de o femeie. 'Am fost foarte șocată'

Loredana Chivu a avut parte de un șoc în urmă cu o săptămână, după ce mașina ei a fost incendiată de o femeie geloasă. Tânăra respectivă credea că iubitul ei are o relație cu blondina, însă tot a fost doar o confuzie.

Ce spune Loredana Chivu după ce mașina i-a fost incendiată de o femeie. ‘Am fost foarte șocată’

Fosta asistentă tv a făcut și primele declarații despre incident și a mărturisit că femeia ar trebui pedepsită pentru faptele sale.

‘Am fost foarte șocată să îmi văd mașina în flăcări. Eu, fratele meu și mama mea am trăit un coșmar și această femeie trebuie să plătească în fața legii. Toate probele au condus spre ea. Individa care a făcut acest lucru este arestată la domiciliu și în continuare urmează o anchetă la Procuratură privind faptele grave pe care le-a săvârșit.

Nici măcar nu o cunoșteam. Nu aveam niciun fel de implicare. Mi se pare că trăiesc un coșmar. Nu îmi vine să cred nici acum că mi s-a întâmplat asta. Sper din suflet să plătească pentru tot ce a făcut. O să treacă toate și o să se așeze lucrurile’, a spus Loredana Chivu pentru Antena Stars.

Bolidul de lux al vedetei, un Mercedes GLE Coupe, a fost incendiat pe 8 mai, în localitatea Bizighești, județul Vrancea, de o tânără din Panciu. Femeia a stropit maşina cu benzină şi i-a dat foc, apoi a fugit. La scurt timp, ea a fost reținută de polițiști.

citește și...