Cu ce probleme de sănătate s-a întors Natalia Duminică de la ”Survivor România”. ”Am cerut și acolo, în competiție, să nu se spună”

05.04.2022, 12:42
Cu ce probleme de sănătate s-a întors Natalia Duminică de la ”Survivor România”. ”Am cerut și acolo, în competiție, să nu se spună”

Dansatoarea Natalia Duminică, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, a dezvăluit cu ce probleme medicale s-a întors de la concursul ”Suvivor România. ”Am cerut și acolo, în competiție, să nu se spună”, a declarat aceasta. Natalia Duminică a fost eliminată din competiție în data de 15 martie, în urma voturilor telespectatorilor.

Natalia Duminică a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Suvivor România”. În ediția din 15 martie,  care a părăsit competiția a fost Natalia Duminică.

Dansatoarea a avut probleme de sănătate pe durata participării la concursul din Republica Dominicană. Despre problemele respective și despre starea sa de sănătate a făcut declarații Natalia Duminică pentru click.ro.

Cu ce probleme de sănătate s-a întors Natalia Duminică de la ”Survivor România”. ”Încă nu am voie să dansez, deși mă tot rog de doctori să mă lase”

Natalia Duminică a explicat că s-a confuntat cu pobleme la genunchi și la stomac: ”La genunchi și stomac. Dar, am preferat să nu prea vorbim despre stomac și am zis doar de genunchi. Am cerut și acolo, în competiție, să nu se spună. Eu, de obicei, nu am probleme cu stomacul, dar, fiind acolo, “am primit asta, ca bonus””.

”Sunt mai bine. Ușor-ușor îmi revin. Dar, o să mai dureze. Încă nu am voie să dansez, deși mă tot rog de doctori să mă lase. Pentru că am un tendon foarte întins la genunchi și dacă mai dansez sau fac o mișcare bruscă, iar se umflă și iar nu pot să fac nimic. Și va dura, la nesfârșit, dacă nu mă opresc din dans pentru o perioadă. Am noroc că nu e lungă perioada. Sunt 3-4 săptămâni, două au trecut, deja”, a mai spus dansatoarea.

Întrebată cu cine dintre foștii săi colegi de la ”Surrvivor România” va păstra legătura după încheierea concursului, Natalia Duminică a afirmat: ”De cine m-am apropiat mai mult. Cu Laura, cu CRBL, ne-am înțeles foarte bine”.

 

citește și...