Ce se întâmplă la ”Survivor România”. Anunțul făcut de prezentatorul Daniel Pavel

28.03.2022, 13:10
Ce se întâmplă la ”Survivor România”. Anunțul făcut de prezentatorul Daniel Pavel
Ce se întâmplă la ”Survivor România”. Anunțul făcut de prezentatorul Daniel Pavel

Schimbări la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune pro TV. În ediția de duminică, 27 martie 2022, prezentatorul show-ului, Daniel Pavel, le-a explicat componenților din echipa Faimoșilor și celor din echipa Războinicilorr, în cadrul unui consiliu special, despre ce este vorba.

Consiliu special în ediția din data de 27 martie 2022 a emisiunii ”Survivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, le-a explicat concurenților despre ce este vorba. Cele două echipe, Faimoșiiu și Războinicii, nu vor mai sta separat în tabere diferite, ci vor locui împreună.

„În această seară am câteva vești pentru voi. A venit momentul să dezvălui de ce ne-am adunat în această seară în acest consiliu. În această seară, în ceea ce privește Exilul, nu va fi nimeni trimis!”, a spus Daniel Pavel, citat de click.ro.

Ce se întâmplă la ”Survivor România”. ”Pentru că acum și aici începe săptămâna de unificare”

„În această săptămână, nu vom avea eliminare. Acest lucru se întâmplă cu un motiv. Pentru că acum și aici începe săptămâna de unificare. Ați ajuns în această etapă superioară a competiției și vă felicit. Aș vrea să vă dau câteva detalii despre această poveste a unificării. Cel mai important de știut este faptul că veți concura ca și până acum, pe triburi, însă spațiul locativ va fi comun”, a mai spus Daniel Pavel.


„În ziua de unificare, pentru câteva momente, veți reveni la normalitatea cu care erați obișnuiți acasă. Asta înseamnă că veți face duș, vă veți spăla pe dinți și toată igiena personală de care aveți nevoie. Vă veți îmbrăca în haine curate. Fetele se vor putea machia și își vor putea face părul. Și băieții se vor putea aranja, să își facă barba. Veți mânca stând la aceeași masă. Ziua unificării se încheie epic cu o petrecere”, a adăugat prezentatorul emisiunii ”Survivor România”.

Cât au slăbit concurenții la ”Survivor România”

În ediția de dumninică seara, concurenții din ambele echipe de la ”Survivo România” s-au cântărit și au aflat cât au slăbit de când a început competiția și până în prezent.

Cel mai mult au pierdut în greutate CRBL, din echipa Faimoșilor, şi Relu Pănescu, din echipa Războinilor – câte 14 kg fiecare, relatează sursa mai sus-menționată. Dacă CRBL a venit cu 101 kg, iată că acum a ajuns la 87, în timp ce Relu de la 83 a ajuns la 69 de kilograme. Oana Ciocan a slăbit doar un kilogram. Ionuţ Popa a dat jos doar 4 kilograme.

citește și...