Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Elena Matei la ”Survivor România”. ”De aici a plecat și căderea mea psihică, pentru că oricât de multe medicamente luam, condițiile de pe insulă nu mă ajutau”

07.03.2022, 15:17
Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Elena Matei la ”Survivor România”. ”De aici a plecat și căderea mea psihică, pentru că oricât de multe medicamente luam, condițiile de pe insulă nu mă ajutau”
Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Elena Matei la ”Survivoer România”. ”De aici a plecat și căderea mea psihică, pentru că oricât de multe medicamente luam, condițiile de pe insulă nu mă ajutau ”

Elena Matei, care a fost concurentă în echipa Războinicilor de la ”Survivor România”, a făcut declarații despre cum a fost pentru ea experiența de la competiția din Republica Dominicană. de asemenea, Elena matei a dezvăluit și cu ce probleme de sănătate s-a confruntat. ”De aici a plecat și căderea mea psihică, pentru că oricât de multe medicamente luam, condițiile de pe insulă nu mă ajutau”, a spus fosta concurentă de la ”Survivor România.

Elena Matei a făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”. În urma voturilor de la telespectatori, în data de 22 februarie 2022, cea care a părăsit competiția din Republca Dominicană a fost Elena Matei.

Revenită în România, Elena Matei a vorbit despre cum a fost pentru ea experiența ”Survivor România”, dar a dezvăluit și cu ce probleme de sănătate s-a confrruntat pe durata participării la competiție.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Elena Matei la ”Survivor România”. ”Am avut dureri zilnice de rinichi, dar am jucat fără să mă plâng”

”Cu siguranță, experiența Survivor și-a pus amprenta pe mine, iar viața mea nu o să mai fie la fel. Sunt conștientă de tot ce mi-a adus acest reality show până acum, urmează să aplic tot ce am acumulat până în acest punct… Sincer, nu mă așteptam să părăsesc competiția în acest punct, nu mă așteptam să fiu nici atât de iubită, dar așa a fost să fie. Toate se întâmplă cu un scop. Mi-aș fi dorit totuși ca experiența mea la Survivor să țină mai mult”, a declarat Elena Matei pentru click.ro.

”Am suferit și câteva accidentări, mi-am luxat un deget de la mâna dreaptă, am făcut întindere la mușchi și nu am putut alerga. Dar cele mai grave sunt pietrele la rinichi și gastrita. De aici a plecat și căderea mea psihică, pentru că oricât de multe medicamente luam, condițiile de pe insulă nu mă ajutau cu pietrele și gastrită. Am avut dureri zilnice de rinichi, dar am jucat fără să mă plâng, pentru că am vrut să lupt pentru mine și echipă…. Nu știu dacă aș mai participa, depinde și de condiții, dar experiența asta merită trăită doar o dată în viață. Este foarte dură și grea”, a adăugat fosta concurentă de la ”Survivor România”.

 

 

citește și...