Cu ce problemă se confuntă Ioana Ginghină. ”Nu știu deocamdată cauza, trebuie să fac un set de analize”

13.12.2022, 14:33
Cu ce problemă se confuntă Ioana Ginghină. ”Nu știu deocamdată cauza, trebuie să fac un set de analize”
Cu ce problemă se confuntă Ioana Ginghină

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 45 de ani, a fost nevoită să renunțe la machiaj. Vedeta a dezvăluit, la postul de televiziune Antena Stars, că se confruntă cu o poblemă la nivelul pleoapelor. ”Nu știu deocamdată cauza, trebuie să fac un set de analize, dar le voi face după Sărbători, pentru că acum am foarte multe evenimente”, a spus vedeta.

Ioana Ginghnă este o cunoscută și apreciată actruiță. În plan, perrsonal, în prezent, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.  Actrița a fost căsătorită de două ori, Prima oară, vedeta a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fată pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină a început o relație cu Cristi Pitulice, cu care urmează să se căsătorească. Înainte de a fi împreună cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a iubit cu Cove, la începutul anilor 2000. Prezentatorul a fost un pansament pentru actriță, pentru că ea aștepta ca fostul soț să se separe de partenera sa. Relația Ioanei Ginghină cu Cove a durat un an.

În ultima peioadă de timp, Ioana Ginghină s-a confruntat cu o ptoblemă de sănătate, motiv pentru care a fost nevoită să renunțe la machiaj. Aceasta a explicat, la Antena Stars, că are o problemă la nivelul pleoapelor.

Cu ce problemă se confuntă Ioana Ginghină. ”Cel mai probabil e de la make-up sau am căpătat o sensibilitate, nu am tratat-o când trebuia”

”Astăzi m-am machiat, pe riscul meu, dermatologul și alergologul mi-au recomandat să nu mă machiez o lună de zile, Dar astăzi și sambătă în spectacol și n-am avut încotro, azi am avut o ședință foto, acum ajung acasă și mă duc să mă demachiez. Sunt sub tratament și sper să nu mă trezesc mâine umflată. Nu știu deocamdată cauza, trebuie să fac un set de analize, dar le voi face după Sărbători, pentru că acum am foarte multe evenimente. După aceea plec în Zanzibar, unde pot să nu mă machiez, pot să stau fără machiaj. Da, (alergie), și cel mai probabil e de la make-up sau am căpătat o sensibilitate, nu am tratat-o când trebuia și poate nu e o alergie, dar e o sensibilitate la make-up. Adică se manifestă, zici că sunt machiată cu roșu pe pleoape”, a explicat Ioana Ginghină, notează spynews.ro.

”Eu trec și printr-o perioadă mai stresantă în viața profesională și s-ar putea să aibă legătură și cu partea asta de stres. De fiecare dată când am avut probleme pe partea asta, mă trezeam a doua zi cu probleme deci cred că sunt accentuate și de zona asta. Inițial am fost doar la alergolog și nu am primit niciun unguent de ochi și vreau să zic că au fost pleoapele mele efectiv să sângereze, ca buzele, când ți se crapă buzele și îți curge sânge, așa erau și pleoapele. Horror! Mai ales ca femeie, știi cum e, te machiezi, eu nu puteam nici pe story să ies nemachiată, mi-era foarte greu, deși nu am o problemă cu mine nemachiată, dar chiar așa umflată, roșie, nu prea îmi place să mă arăt, niciodată nu am apărut așa în perioade super vulnerabile”, a mai spus actrița.

citește și...