Cu ce problemă gravă de sănătate s-a confruntat Cristina Joia. ”Mi-a zis, mă fetiță, nu știu ce ai tu, dar nu sună deloc bine”

01.11.2022, 13:16
Cu ce problemă gravă de sănătate s-a confruntat Cristina Joia. ”Mi-a zis, mă fetiță, nu știu ce ai tu, dar nu sună deloc bine”
Cu ce problemă gravă de sănătate s-a confruntat Cristina Joia

Cristina Joia, designerul cunoscut de la emisiunea ”Visuri la cheie”, de la Pro TV, a făcut tot felul de dezvăluiri din viața sa la podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. printre altele, aceasta a mărturisit că ce problemă gravă de sănătate s-a confuntat cu ani în urmă. ”Mi-a zis, mă fetiță, nu știu ce ai tu, dar nu sună deloc bine”, a povestit ea.

Cristina Joia a fost invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță. Arhitecta cunoscută de la emisiunea ”Visuri la cheie”, de la Pro TV, a dezvăluit că ea și partenerul său de viață, Bogdan, s-au despărțit în urmă cu un an și jumătate. Cei doi au împreună un băiețel adoptat, Andrei.

În cadrul aceluiași podcast, Cristina Joia a vorbit și despre o afecțiune gravă cu care s-a confuntat cu opt ani în urmă, când a fost nevoie să fie operată. Aceasta a mai trecut printr-un moment de cumpănă în urmă cu doi ani. Cristina Joia, unul dintre designerii de la „Visuri la cheie”, a trecut prin momente de groază la sfârșitul anului 2020, după ce a fost bătută, într-un magazin din București, de o femeie căreia i-a atras atenția că a parcat pe trecerea de pietoni. Aceasta a lovit-o peste față, Cristina Joia suferind o fractură de piramidă nazală și fiind operată de urgență. După incident, Cristina Joia a mai suferit încă o operație de reconstrucție nazală. Ulterior, polițiștii Secției 14 din Capitală au identificat-o pe femeia care a lovit-o pe Cristina Joia într-un supermarket din Sectorul 4. Aceasta se numește Ștefania A. și avea la acea vreme 34 de ani.

Cu ce problemă gravă de sănătate s-a confruntat Cristina Joia. ”S-a uitat așa la mine și a zis: fata mea, până luni nu mai ești”

Cristina Joia a dezvăluit cum a aflat de la medici că era la un pas de moarte, în urmă cu opt ani. Era perioada în care încerca să rămână gravidă, după o serie de fertilizări in vitro, când a început să se simtă tot mai rău cu plămânii. A ajuns la spital, unde a fost operată de urgență. Diagnosticul a fost pneumotorax. Plămânul său drept era atrofiat aproape complet și perforat, provocându-i mari probleme de respirație.

„Mi-a zis, mă fetiță, nu știu ce ai tu, dar nu sună deloc bine plămânii tăi. S-ar putea să crăpi înainte să faci copilul ăla pe care-l vrei tu”, a povestit Cristina Joia, citată de protv.ro.

„Eram așa ca prin ceață și am auzit pneumotorax. I-am zis medicului: când mă programați la operație, că eu am niște întâlniri luni? S-a uitat așa la mine și a zis: fata mea, până luni nu mai ești. Acum te operăm, acum”, a mai spus aceasta.

Cristina Joia a comentat și despre eventualitatea unei noi căsătorii după separarea de partenerul său de viață, în urmă cu un an și jumătate. ”Măi, sincer, în viața vieților mele… Dacă văd vreunul cu vreo cutiuță că nu știe cum să o scoată, știi cum fug? (…) Poate fac nuntă la spitalul de geriatrie, cu un pudel roz și cu papuci de puf roz”, a mărturisit vedeta, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...