Cristina Joia a divorțat de soțul său. ”Realmente este ca o moarte”

31.10.2022, 13:06
Cristina Joia a divorțat de soțul său. ”Realmente este ca o moarte”
Cristina Joia a divorțat de soțul său.

Cristina Joia, designerul cunoscut de la emisiunea ”Visuri la cheie”, de la Pro TV, a făcutdezvăluiri neașteptate despre viața sa la podcastul realizxat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Aceasta a mărturisit că a divorțat de cel care i-a fost partener de viață. ”Realmente este ca o moarte”, a declarat Cristina Joia.

Cristina Joia a fost invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță.

Arhitecta cunoscută de la emisiunea ”Visuri la cheie”, de la pro TV, a dezvbăluit că ea și partenerul său de viață, Bogdan, s-au despărrțit în urmă cu un an și jumătate. Cei doi au împreună un băiețel adoptat, Andrei.

Cristina Joia a divorțat de soțul său. ”De iubit ne-am iubit foarte mult. E o lecție pentru cei care ne ascultă: iubirea nu e de ajuns!”

„El a vrut să plece, dar asta nu mă face pe mine mai puțin vinovată. Dacă cei doi nu lucrează la relație în fiecare zi și nu prioritizează relația, lucrurile alea nu au cum să țină doar dacă se iubesc. De iubit ne-am iubit foarte mult. E o lecție pentru cei care ne ascultă: iubirea nu e de ajuns! Dacă vorbim despre cum se simte un divorț… e ca o moarte. Dacă acolo a fost o legătură și oamenii s-au iubit, divorțul e absolut cumplit”, a mărturisit Cristina Joia, potrivit okmagazine.ro.

”Realmente este o moarte. Este moartea a ceva ce a fost hrănit și a fost viu foarte mulți ani. (…) Nu cred că e ceva ce trece, cred că îți ia mult timp. Ne naștem și murim singuri. Avem dreptul să fim fericiți”, a mai spus aceasta.

Cristina Joia a transmis un mesaj și în mediul onlne: Mi-a luat un an si jumatate sa pot vorbi asumat despre mine …e ca atunci cand te loveste trenul dar tu te ridici zambesti ca si cum nu s-a intamplat nimic ,pentru ca trebuie sa continui, sunt oameni cu probleme mult mai mari decat ale tale.. mi-am tot zis asta dar vine un moment in care realizezi ca esti zob, si fix vulnerabilitatea si acceptarea asta te ajuta sa te reconstruiesti. Nu aveti idee de cate ori cand eu ma umflasem de plans noaptea, a doua zi oamenii imi spuneau “ai o enegie asa buna, zambesti tot timpul viata ta trebuie sa fie perfecta”…!”.

Cristina Joia, agresată într-un supermarket la sfârșitul anului 2020

Cristina Joia, unul dintre designerii de la „Visuri la cheie”, a trecut prin momente de groază la sfârșitul anului 2020, după ce a fost bătută, într-un magazin din București, de o femeie căreia i-a atras atenția că a parcat pe trecerea de pietoni.

Aceasta a lovit-o peste față, Cristina Joia suferind o fractură de piramidă nazală și fiind operată de urgență. După incident, Cristina Joia a mai suferit încă o operație de reconstrucție nazală. Ulterior, polițiștii Secției 14 din Capitală au identificat-o pe femeia care a lovit-o pe Cristina Joia într-un supermarket din Sectorul 4. Aceasta se numește Ștefania A. și avea la acea vreme 34 de ani.

citește și...