Cât de mult s-a schimbat Leonard Miron! A fost diagnosticat cu cancer și a luptat cu coronavirusul

31.07.2020, 22:28
Cât de mult s-a schimbat Leonard Miron! A fost diagnosticat cu cancer și a luptat cu coronavirusul
Cât de mult s-a schimbat Leonard Miron! A fost diagnosticat cu cancer și a luptat cu coronavirusul

Leonard Miron s-a schimbat total după ce a fost diagnosticat cu cancer! Fostul prezentator tv a luptat din răsputeri să scape de boala nemiloasă, iar acum se simte mai bine ca oricând. De asemenea, el a fost infectat și cu coronavirus, dar a reușit să se vindece.

Fosta vedetă TVR a trecut prin momente cumplite în 2018, după ce a aflat că suferă de cancer pancreatic. De atunci, Leonard Miron a dorit să facă anumite schimbări în viața lui.

Și-a schimbat viața

A renunțat la vicii și a urmat o serie de tratamente revoluționare la Londra, pentru a distruge tumora. Din fericire, rezultatele nu au întârziat să apară.

‘Chiar mă gândeam că sunt atât de rău şi de păcătos, încât nici cel de Sus nu mă vrea, nici cel de Jos.’ , spunea Leonard Miron în 2019.

A avut coronavirus

În prezent, Leonard Miron a mărturisit că se simte foarte bine, deși a fost nevoit să se lupte și cu infecția COVID-19. El și iubitul său s-au infectat într-o croazieră ce a traversat și Italia.

‘Leonard și Miguel au fost plecați într-o croazieră care a trecut prin Italia exact când se înregistrau primele victime și reglementările nu erau așa de stricte. Când au ajuns acasă, Leo a avut o ușoară răceală, iar Miguel a avut ca o gripă mai serioasă două zile. Și atât. Așadar, au fost asimptomatici’, a spus Brancu.

Pe rețelele de socializare, fostul prezentator tv a publicat mai multe imagini de la ziua de naștere a partenerului său, Miguel. Din imagini se putea vedea că acesta este plin de viață și prețuiește fiecare secundă.

‘La testul de COVID-19 am ieșit negativ, dar la testul de anticorpi am ieșit pozitivi. Noi știam lucrul acesta. Eram într-o croazieră care a trecut și prin Italia, exact când acolo se vorbea de primele infectări. Tocmai de aceea, noi am început autoizolarea cu mult timp înainte de a se impune’, a povestit Leonard Miron.

‘Eu sunt un soi rău așa și ăsta niciodată nu piere. Eu n-am avut niciun simptom dramatic, știu doar că el a tușit și a avut un fel de gripă câteva zile, dar atât. Dar acum ne-au venit testele și suntem negativ pe COVID-19 și pozitiv pe anticorpi’, a mai explicat Leonard Miron.

 

citește și...