Cu ce concurenți a păstrat Elena Chiriac legătura după ”Survivor România”. ”Pe ei doi știam că mă pot baza oricând, erau frații mei în junglă”

01.07.2022, 11:59
Cu ce concurenți a păstrat Elena Chiriac legătura după ”Survivor România”. ”Pe ei doi știam că mă pot baza oricând, erau frații mei în junglă”
Cu ce concurenți a păstrat Elena Chiriac legătura după ”Survivor România”. ”Pe ei doi știam că mă pot baza oricând, erau frații mei în junglă”

Elena Chiriac, în vârstă de 20 de ani, a fost finalistă la concursul ”Survivor România”. De-a lungul concursului, aceasta a avut relații tensionate cu unii dintre foștii săi colegi. Sportiva a mărturisit acum cu care dintre foștii săi colegi de echipă s-a înțeles foarte bine și a păstrat legătura. ”Pe ei doi știam că mă pot baza oricând, erau frații mei în junglă”, a spus ea.

Elena Chiriac a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor, cea roșie, de la show-ul ”Survivor România 2022”. Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

Finalista de la ”Survivor România”, Elena Chiriac, a făcut declarații, pentru revista Viva, despre competiția la care a participat și despre foștii săi colegi, explicând cu care dintre aceștia a păstrat legătura.

Cu ce concurenți a păstrat Elena Chiriac legătura după ”Survivor România”. ”Mă bucur că am reușit să cunosc suflete frumoase într-un show atât de dur”

”Laura și CRBL sunt în inima mea. Îi apreciez și admir enorm, pe ei doi știam că mă pot baza oricând, erau frații mei în junglă. Din momentul în care ei au părăsit competiția, am ajuns să cunosc și alți oameni minunați, Alex Delea este unul dintre ei. Este printre cele mai pure suflete pe care le-am întâlnit. Mă bucur că am reușit să cunosc suflete frumoase într-un show atât de dur. Deși prima dată poți să fii înșelat de aparențe, care de cele mai multe ori erau neplăcute. Dar cu timpul ne descopeream și latura frumoasă”, a declarat Elena Chiriac.

Despre conflictele pe care le-a avut pe durata concursului, sportiva a comentat: ”Sunt cunoscută pentru faptul că nimeni și nimic nu mă poate opri din a-mi exprima părerea. În cinci luni s-au adunat multe frustrări, care, odată cu înfrângerile de care noi, Faimoșii, aveam parte, au ieșit la suprafață. E greu să îți controlezi stările în niște condiții atât de dure. N-aș schimba nimic, deși știu că și eu am greșit. Învăț din greșelile mele și fac pe cât posibil să nu le repet. Nu îmi place când sunt subestimată sau disprețuită, și asta mă face să reacționez pe măsură”.

citește și...