FOTO / Cu ce colegi a păstrat legătura Laura Eremia, finalistă la ”Chefi fără limite”. ”Au devenit doi dintre cei mai buni prieteni ai mei”

10.05.2022, 16:04
FOTO / Cu ce colegi a păstrat legătura Laura Eremia, finalistă la ”Chefi fără limite”. ”Au devenit doi dintre cei mai buni prieteni ai mei”
Cu ce colegi a păstrat legătura Laura Eremia, finalistă la ”Chefi fără limite”. ”Au devenit doi dintre cei mai buni prieteni ai mei”

Laura Eremia a fost unul dintre concurenții care au participat în primul sezon al emisiunii ”Chefi fără limite”, de la postul de televiziune Antena 1, care a ajuns până în finala concursului. Laura Eremia a vorbit despre experiența de la show-ul culinar, dar a dezvăluit și cu care dintre foștii săi colegi de la show a păstrat legătura.

Finala show-ului culinar ”Chefi fără limite”, care s-a desfășurat în Grecia, a avut loc în data de 27 aprilie 2022. În finală s-au întrecut trei concurenți, doi din echipa lui chef Sorin Bontea și unul din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Câștigător a fost desemnat Nobo, din echipa verde, care a plecat acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro.

Laura Eremia a fost finalistă la concursul culinar. Aceasta a făcut parte din echipa verde, condusă de chef Sorin Bontea. Laura Eremia a vorbit despre experiența sa la concurs, dar și despre foștii săi colegi într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro. ”Mi-a plăcut la nebunie experiența, combinația dintre aventură și cooking s-a dovedit să fie rețeta perfectă pentru aproape două luni de competiție. Mi-am dat seama că limitele sunt ceva foarte relativ, iar atunci când zici că nu mai poți, de fapt mai poți un pic”, a spus ea.

Cu ce colegi a păstrat legătura Laura Eremia, finalistă la ”Chefi fără limite”. ”Cumva, am format o familie în aceasta competiție”

”Nobo și Istvan au devenit doi dintre cei mai buni prieteni ai mei. Țin la ei enorm și chiar ne dorim să facem proiecte împreună, pentru că avem o chimie fantastica în bucătărie iar când ne vedem nu putem sta serioși mai mult de 5 minute… Colaborez cu Iman (care deja e parte din familie), Becky și Carmen, toți mă ajuta la business-ul pe care l-am creat acum 4 ani. Cu Nobo și Istvan fac evenimente la care gătim toți trei și planificam și alte proiecte împreună. În rest, țin legătura cu toată lumea, ne vizitam oricând avem ocazia și ne susținem unii pe alții. Cumva, am format o familie în aceasta competiție”, a declarat Laura Eremia.


Despre chef Sorin Bontea, din echipa căruia a făcut parte, fosta concurentă de la ”Chei fără limite” a spus: ”Chef Bontea a fost un adevărat mentor pe tot parcursul emisiunii. Ne-a inspirat și ne-a provocat să ne depășim limitele, să fim creativi și să găsim rezolvări la situații ce păreau inițial greu de abordat. Ne-am mai văzut și după încheierea filmărilor”.

 

citește și...