FOTO / Cine a câștigat concursul ”Chefi fără limite”. Ce are de gând să facă cu premiul de 30.000 de euro

28.04.2022, 11:18
FOTO / Cine a câștigat concursul ”Chefi fără limite”. Ce are de gând să facă cu premiul de 30.000 de euro
FOTO / Cine a căștigat concursul ”Chefi la cuțite”. Ce are de gând învingătorul să facă cu premiul de 30.000 de euro

Finala show-ului culinar ”Chefi fără limite”, care s-a desfășurat în Grecia, a avut loc în data de 27 aprilie 2022. În finală s-au întrecut trei concurenți, doi din echipa lui chef Sorin Bontea și unul din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Câștigător a fost desemnat Nobo, din echipa verde, care a plecat acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro.

În finala concursului ”Chefi fără limite s-au calificat laura și Nobo, din echipa verde, coordonată de chef Sorin Bontea, și Istvan, din echipa mov a lui chef Cătălin Scărlătescu. Fiecare dintre ei a fost ajutat de alți doi concurenți care au ajuns în etapa finală.

Chef Florin Dumitrescu, care a condus echipa albastră, nu a avut niciun concurent în finală, însă a jurizat farfuriile celor trei finaliști. Jurații au fost și chef Ettore Botrini, unul dintre cei mai apreciați chefi din Grecia, deținătorul unei stele Michelin, chef Adam Kodovas și chef Vasilis Mouratidis, doi dintre jurații ”Chefi la cuțite” varianta grecească. Marius Tudosiei și chef Iosif Ștefănescu au făcut parte și ei din juiul care a degustat preparatele celor trei finaliști.

Cine a câștigat concursul ”Chefi fără limite”. Nobo vrea să-și plătească datorriile cu banii din premiu

Cel care a fost desemnat câștigător în finala ”Chefi fără limite” a fost Nobo, care a făcut parte din echipa verde a lui chef Sorin Bontea. Acesta a intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Nobo a explic at ce are de gând să facă cu banii câștigați la concursul culinar.  “E greu pentru cineva care a muncit atât de mult să ajungă până aici, este greu să realizeze că jocul s-a terminat şi plus de asta, nu numai că s-a terminat, dar că a mai şi câştigat. Nu am câştigat în viaţa mea nimic. Nu mă aşteptam să câştig acum ceva. Primul lucru pe care o să-l fac este să-mi plătesc din datorii. Cele pe care le-am acumulat anul trecut din cauza pandemiei şi cu restul cred că o să-mi scot soţia în oraş. De toţi. Pentru că ea m-a înscris aici”, a declarat Nobo, potrivit spynews.ro.

citește și...