Becky, dezvăluiri din culisele emisiunii ”Chefi fără limite”, unde a fost concurentă. ”Făceam tot felul de farse”

24.04.2022, 15:03
Becky, dezvăluiri din culisele emisiunii ”Chefi fără limite”, unde a fost concurentă. ”Făceam tot felul de farse”
Becky, dezvăluiri din culisele emisiunii ”Chefi fără limite”, unde a fost concurentă. ”Făceam tot felul de farse”

Becky a participat la show-ul culinar ”Chefi fără limite”, filmat în Grecia și duifuzat de postul de televiziune Antena 1, unde a făcut parte din echipa mov, cea condusă de chef Cătălin Scărlătescu. Becky a dat tot felul de detalii din culisele emisiunii respective. ”Făceam tot felul de farse”, a spus fosta concurentă de la ”Chefi fără limite”.

Becky a concurat la show-ul ”Chefi fără limite” în echipa condusă de chef Cătălin Scălătescu. Aceasta a fost eliminată din concurs înainte de finală.

Rebecca Bumputu, cunoscută drept Becky, a acordat un interviu pentrru click.ro, în care a dat amănunte din culisele show-ului respectiv, filmat în Grecia.

Becky, dezvăluiri din culisele emisiunii ”Chefi fără limite”, unde a fost concurentă. ”Ploua extrem de tare, iar mașina noastră aproape s-a răsturnat, am căzut în noroi”

”Partea amuzantă este că eu nu mă mai uit la tv de câțiva ani. Nu știam neapărat de aceste emisiuni, știam chefii de pe internet, Youtube, etc, dar nu știam cum sunt ei. Pentru mine a fost egal la cine mă voi duce în echipă, dar în clipa în care eram în boot camp și ne-au prezentat trollerele împărțite pe culori, am știut din ce echipa vreau să fac parte. Mov este culoarea mea preferată. Cu chef Scărlătescu m-am înțeles bine, ba chiar aș fi vrut să colaborăm după emisiune, însă din cauza programului încărcat cu dansul, nu a fost posibil, încă mai ținem legătura. Am și o întâmplare amuzantă. Trebuia să ajungem la cazare. Stăteam într-o casă ca un turn, într-o livadă de măslin. Ploua extrem de tare, iar mașina noastră aproape s-a răsturnat, am căzut în noroi. A fost greu momentul, dar am făcut haz de necaz. Am scos telefonul, am făcut pe reporterul, ne-am distrat până la urmă”, a povestit Becky pentru sursa mai sus-menționată.

„Făceam tot felul de farse, râdeam, ne simțeam bine. De exemplu Tania era sora mea de prosecco. Înaine de fiecare probă, noi ne așezam și beam un pahar de prosecco. Altă întâmplare amuzantă a fost tot cu Tania. Echipa albastră era la o probă ce se desfășura în centrul pieței, iar eu cu Tania eram la cumpărături, eu cu ea eram imune, nu ne mai păsa. Am trecut pe acolo, fix prin fața camerelor. Noi îi salutam pe colegi fără să ne dăm seama că am intrat în cadru. Noi eram la plimbare… A fost o experiență interesantă. Am stat în ploaie, ne-am spălat cu apă rece, am dormit pe barcă. În legătură cu dormitul pe barcă, a fost bine pentru cei care nu aveau rău de mare, pentru cei care aveau rău de mare, a fost puțin greuț. O altă întâmplare a fost că într-o seara am uitat geamul deschis și, când m-am trezit, eram toată udă și bagajul la fel, era foarte frig și a trebuit să fac duș și cu apă rece după aceea”, a mai spus aceasta.

 

citește și...