Cu ce blugi s-a afișat Cristina Ich. Ținuta care a atras o multitudine de comentarii

26.04.2021, 12:05
Cu ce blugi s-a afișat Cristina Ich. Ținuta care a atras o multitudine de comentarii
Cu ce blugi s-a afișat Cristina Ich. Ținuta care a atras o multitudine de comentarii

Cristina Ich a purtat o pereche de blugi cu care a atras imediat atenția fanilor săi din mediul online.

Cristina Ich a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, două fotografii în care apare îmbrăcată cu o pereche de blugi mai aparte. Cristina Ich a purtat o pereche de “blugi tanga”, cu care a făcut senzație în mediul online. Vedeta s-a lăsat fotografiată și din față și din spate, pentru ca toți cei care îi urmăresc activitatea în mediul online să poate vedea modelul blugilor respectivi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristina Ich (@christina_ich)

Postarea Cristinei Ich a adunat numeroase comentarii din partea internauților. ”Ce frumoși sunt”, ”Dar ce e asa vulgar? ?? e pereche de jeans din MATERIAL FARA RUPTURI…hai mai ziceam daca erau rupti in “fund”, dar asa…???”, ”jeanșii ăștia sunt superbi”, ”Ești minunată în orice și oricum”, ”DEoamne ferește, 480 de euro”, ” Nu sunt vulgari deloc pantalonii, sunt interesanti si într-adevar dar nu pot fi purtati de oricine, poate de aici si nemulțumirea unora :))…”, ”perfectă”, ”Wow”, i-au scris internauții Cristinei Ich.

Cristina Ich are o relație cu Alex Pițurcă

Cristina Ich este una dintre cele mai cunoscute figuri din social media. Acesta a povestit, la podcastul realizat de Cătălin Măruță cum a înceout povestea de dragoste cu iubitul ei, Alexandru Pițurcă. Cei doi au devenit părinții unui băiețel pe nume Noah, la finalul lunii octombrie 2019.

”Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, a detaliat Cristina Ich.

Deși locuiesc împreună, Cristina Ich și Alex Puțurcă nu sunt căsătoriți. “Am vrut să facem nunta și botezul în același timp, dar eu voiam să fac ceva special, un moldovenism de-al meu, și el a zis: ”băi, femeie, ești nebună? E secolul 21”. Atunci am lăsat-o baltă. Noi locuim împreună și ne e bine așa. Nu sunt geloasă. Îi las libertate”, a declarat aceasta.

citește și...