Cu ce artiști s-a înțeles Monica Anghel cel mai bine pe scenă. ”Am rezonat cel mai bine. Le ador”

25.04.2022, 14:09
Cu ce artiști s-a înțeles Monica Anghel cel mai bine pe scenă. ”Am rezonat cel mai bine. Le ador”
Cu ce artiști s-a înțeles Monica Anghel cel mai bine pe scenă. ”Am rezonat cel mai bine. Le ador”

Renumita cântăreață Monica Anghel, în vârstă de 50 de ani, a vorbit, în cadrul unui interviu, despre industria muzicală din România. De asemenea, vedeta a dezvăluit și cu ce artiști s-a înțeles foarte bine pe scenă. ”Am rezonat cel mai bine. Le ador. Ele sunt cele cu care am cântat pe aceeași scenă și cu care am și o relație foarte frumoasă”, a declarat Monica Anghel.

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din industria muzicală din România. În plan personal, Monica Anghel este căsătorită în prezent cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, Aviv. Vedeta a mai fost măritată cu medicul Andrei Carandino.

Celebra arrtistă a acordat un interrviu pentru wowbiz.ro în care a dezvăluit și care sunt colegele de breaslă cu care s-a înțeles cel mai bine pe scenă.

Cu ce artiști s-a înțeles Monica Anghel cel mai bine pe scenă. ”Cu Andra, Delia, Bella Santiago am rezonat cel mai bine”

“Din fericire, am putut să fiu pe aceeai scenă și să cânt împreună cu ei, cu cei care îmi sunt cei mai dragi și pe care îi apreciez cel mai mult. Cu Andra, Delia, Bella Santiago am rezonat cel mai bine. Le ador. Evident că mai sunt și alții, dar ele sunt cele cu care am cântat pe aceeași scenă și cu care am și o relație foarte frumoasă”, a declarat Monica Anghel.

Artista a făcut declarații și despre cât de mult a fost afectată industria muzicală în ultimii doi ani, marcați de pandemie și acum de războiul din Ucraina: “Din punctul meu de vedere, industria muzicală este afectată, mai departe nu știu. Poate alții se descurcă mai bine. Asta e situația. O să trecem probabil și peste asta la un moment dat, nu știu când, dar eu sunt foarte optimistă așa de felul meu și așa vreau să fiu în continuare, să trăiesc în bine, în soare, în lumină… Evenimentele au început așa ușor ușor, timid, dar e un început și trebuie să ne bucurăm. Să sperăm că lucrurile vor decurge normal și că nu va fi nevoie să fie din nou restricții, în afară de pandemie și cealaltă parte se va termina cu bine. Oamenii aceia trăiesc realmente o dramă. Să sperăm că se va termina nebunia asta nelalocul ei”.

citește și...