Cu ce artist celebru vrea să cânte Iulia Vântur. ”Dar nu neapărat pe scenă”

06.11.2022, 12:50
Cu ce artist celebru vrea să cânte Iulia Vântur. ”Dar nu neapărat pe scenă”
Cu ce artist celebru vrea să cânte Iulia Vântur

Vedeta de televiziune Iulia Vântur, în vârstă de 42 de ani, a făcut mărturisiri la postul de televiziune Antena Stars. Vedeta a dezvăluit cine este bărbatul celebru pe care l-a admirat dintotdeauna și alături de care și-ar dori să cânte. ”Dar nu neapărat pe scenă”, a spus ea. Este vorba despre unul dintre marile staruri ale muzicii intenaționale.

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În India, Iulia Vântur a reușit să își facă o carieră în showbiz. În ceea ce privește viața sa sentimentală și relația cu Salman Khan, Iulia Vântur este extrem de discretă.

De-a lungul anilor, Iulia Vântur a prezentat numeroase emisuni de televiziune în România, printre care ș ”Dansez pentru tine”, de la postul de televiziune Pro TV, alături de Ștefan Bănică Junior. La postul de televiziune Antena Stars, Iulia Vântur a dezvăluit cine este starul internațional pe care l-a admirat încă din copilărie și alături de care și-ar dori să cânte.

Cu ce artist celebru vrea să cânte Iulia Vântur. ”Mie îmi place Ricky Martin foarte mult de când eram puștoaică”

”Viața mi-a oferit anumite șanse și provocări, în același timp, mai presus decât mi-am imaginat. Dacă ar fi ceva, nu e marele vis, dar mi-ar plăcea foarte tare, pentru că mie îmi place Ricky Martin foarte mult de când eram puștoaică, și probabil că mi-ar plăcea să cânt cu el, dar nu neapărat pe scenă, undeva într-un cadru mai prietenesc”, a mărturisit Iulia Vântur, citată de spynews.ro.

Despre ce planuri are, atât în plan prrofesional, cât și personal, vedeta a declarat: ”Sunt proiecte la care lucrez și care îmi plac. Sunt anumite lucruri pe care le am în minte și le vad întâmplându-se, mai trebuie să muncesc puțin la ele. Și pe plan personal am anumite puncte care îmi doresc să se întâmple”.

citește și...