Cu ce afecțiune se confruntă Monica Tatoiu. ”Mie mi s-a declanșat la 24 de ani și țin minte cum eram la 28, o reptilă de sus până jos”

04.12.2022, 16:31
Cu ce afecțiune se confruntă Monica Tatoiu. ”Mie mi s-a declanșat la 24 de ani și țin minte cum eram la 28, o reptilă de sus până jos”
Cu ce afecțiune se confruntă Monica Tatoiu

Monica Tatoiu, în vâstă de 66 de ani, a dezvăluit că are o afecțiune de care suferă de foarte mulți an, însă dn vremea tinereții.  Este voba despre o boală de piele, psoriazis. ”Mie mi s-a declanșat la 24 de ani și țin minte cum eram la 28, o reptilă de sus până jos”, a explicat femeia de afaceri în cadrul unui interviu.

Monica Tatoiu este o cunoscută femeie de afaceri. În plan personal, Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor. Monica Tatoiu a mai avut o căsnicie cu Radu Stoenescu.

În cadul unui interviu pentru impact.ro, Monica Tatoiu a dezvăluit că suferă de mulți an de o boală de piele, psoriazis, pe care a moștenit-o de la tatăl său și pe care i-a transmis-o și fiului ei. ”Doctorul meu nu mă lasă să stau la plajă decât în zona cu psoriazis. De aceea, trebuie să mă expun trei luni la soare, pentru că altfel sunt un fel de reptilă. Singura soluție e soarele, razele ultraviolete sunt foarte bune. De aceea, de ani de zile plec în luna noiembrie în Caraibe. În general, femeile care au această afecțiune, chiar suferă”, a spus aceasta.

Cu ce afecțiune se confruntă Monica Tatoiu. ”Nu te vindeci, o moștenești, în cazul meu e boală luată de la tata, iar fiul meu m-a moștenit pe mine”

„Cam 30% o au, iar boala ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, o moștenești, în cazul meu e boală luată de la tata, iar fiul meu m-a moștenit pe mine, n-am ce să-i fac, asta-i viața și nu există tratament. Există doar unul, niște injecții, dar care-ți afectează ficatul sau altele, ca la vaccinuri. Fiul meu era disperat. Mie mi s-a declanșat la 24 de ani și țin minte cum eram la 28, o reptilă de sus până jos. Imaginați-vă o fată tânără plină de bube”, a mai declarat Monica Tatoiu pentru sursa mai sus-menționată.


„De câte ori sunt agitată, încep să mă mănânce coatele, genunchii, încheieturile, în general, la mine și gleznele. Am învățat să trăiesc cu chestia asta. A fost greu, dar sunt valuri, care vin și trec. Dar, dacă stau la soare, s-a mai atenuat, măcar la coate. La mine se vede la televizor, pentru că gesticulez, mi se văd coatele. Și mă dau cu tot felul de creme. O soluție au fost cremele cu cortizon, dar nu le recomand, pentru că cortizonul face și bine, dar și rău”, a adăugat femeia de afaceri.

citește și...