Cu ce a cucerit-o soțul pe Alexandra Stan. ”Am simțit-o încă de la prima întâlnire”

26.07.2021, 15:25
Cu ce a cucerit-o soțul pe Alexandra Stan. ”Am simțit-o încă de la prima întâlnire”
Cu ce a cucerit-o soțul pe Alexandra Stan. ”Am simțit-o încă de la prima întâlnire”

Alexandra Stan s-a căsătorit de curând, în mare secret, cu Emanuel Necatu. Vedeta a dezvăluit, în cadrul unui interviu, cum a reușit să o cucerească cel care i-a devenit partener de viață. Artista a avut numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei. ”Am simțit-o însă de la prima întâlnire”, a declarat Alexandra Stan.

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, a decis recent să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu.

Artista a dezvăluit, pentru revista Viva, cum și cu ce a reușit să o cucerească cel care i-a devenit partener de viață.

Cu ce a cucerit-o soțul pe Alexandra Stan. ”Are genul acesta de respect față de femei, nu e deloc bădăran”

Alexandra Stan a povestit ce a atras-o la partenerul ei de viață, având numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

”În primul rând, cu sinceritatea lui și cu căldura pe care am simțit-o încă de la prima vedere și de la prima întâlnire. I-am simțit bunătatea chiar și atunci când era consilierul meu și mă ajuta să iau anumite decizii. Mai mult, după ce am terminat perioada aceasta de consiliere și am început să vorbim noi, ca doi pretendenți, am descoperit un tip foarte elegant, respectuos, galant. Chiar se vedea că se poartă frumos cu femeile în general și are genul acesta de respect față de femei, nu e deloc bădăran, ba din contră, mi s-a părut ca e foarte credincios, și pentru mine aspectul acesta a contat întotdeauna mult, în toate relațiile mele, nu numai în cele de cuplu, dar și în relațiile de prietenie. E important să împărtășești aceleași credințe. Mai mult, el este foarte serios și muncitor, și bineînțeles că m-a cucerit și prin complimentele pe care mi le făcea. A văzut în mine lucruri pe care poate nici eu nu le văd uneori și cred că cel mai important este ca persoana de lângă tine să-ți vadă potențialul, nu numai defectele”, a mărturisit Alexandra Stan.

citește și...