Cu ce a ajuns să se ocupe Rocsana Marcu de când s-a mutat în Londra. Vedeta este total schimbată

11.05.2021, 10:06
Cu ce a ajuns să se ocupe Rocsana Marcu de când s-a mutat în Londra. Vedeta este total schimbată

De câteva luni bune, Rocsana Marcu a decis să renunțe la România și s-a mutat definitiv în Londra, alături de cele două fetițe ale sale. În plus, fosta prezentatoare tv s-a reprofilat. 

Rocsana Marcu face orice pentru odraslele sale, așa că a plecat definitiv din țară și s-a mutat în Marea Britanie. Vedeta a mărturisit că fetițele sale s-au adaptat rapid.

Rocsana Marcu a plecat definitiv din România

‘Ca să fiu sinceră, am făcut totul pentru fetițele mele. Ele au mai fost la Londra, le-a plăcut enorm și chiar ele au insistat să ne mutăm acolo. Am avut o mulțime de emoții cu adaptarea, cu limba, cu școala, dar, din fericire, nu au fost niciun fel de probleme.

Cea mică a învățat în România la școala franceză, aveam emoții mai mari cu privire la adaptarea ei. Dar nu a avut nicio problemă, cred că mai greu mi-a fost mie în perioada asta ‘, a declarat Rocsana Marcu pentru fanatik.ro.

Blondina a dezvăluit că nu și-a dorit să-și crească fetele în România, ci a dorit să le dea șansa să aibă un trai de viață mai bun.

‘Nu voiam să îmi cresc fiicele în România. Să nu fiu înțeleasă greșit, iubesc România, dar când vine vorba de șansa unui copil lăsăm deoparte sentimentalismele. Adică, în Anglia, o țară normală, sunt mult mai multe șanse pentru copii, de dezvoltare a lor, de cariere viitoare, sistemul e funcțional, lucrurile sunt așa cum trebuie’, a mai povestit ea pentru sursa citată mai sus.

Cu ce se ocupă în Anglia

De asemenea, vedeta s-a reprofilat, iar în prezent este agent imobiliar în Anglia

‘Când vorbim de imobiliare vorbim, de fapt, despre relația dintre oameni dintr-o perspectivă de afaceri. Și eu știu să relaționez cu oamenii, măcar prin prisma faptului că am fost prezentator TV atâția ani și că am experiență pe scenele muzicale. (…)

Am absolvit cursurile de agent imobiliar, acum mai fac unul ca să mă specializez și în obținerea finanțării. În plus, îmi place ceea ce fac, mai ales că mă pot ocupa și de fetițele mele. Sunt doar colaborator al unei agenții, nu lucrez altfel ‘, a mai declarat Rocsana Marcu.

citește și...