Cristina Ștefania, o nouă apariție incendiară în mediul online. Cum a pozat iubita lui Speak

04.02.2022, 21:27

Cristina Ștefania este o prezentă sexy pe rețelele de socializare. Așa cum și-a obișnuit fanii, artista a pozat extrem de provocator, dezvăluindu-și  formele voluptoase. Stefania, iubita lui Speak, a marcat o noua apariție incendiară pe rețelele de socializare. Dansatoarea și-a etalat formele bine lucrate

Luna ianuarie este cea mai iubită lună din an pentru majoritatea artiștilor, dar în special pentru Speak și Ștefania, care au petrecut o vacanță de vis în Seychelles. Aventura celor doi s-a terminat catastrofal, pentru că a trebuit să rămână în izolare 6 zile, pentru a putea merge în Bali. Cristina Ștefania a plecat în vacanță pe o insulă exotică, unde se relaxează alături de iubitul ei, Speak. Artistul și Ștefania au ales  să se relaxeze în Bali, unde o noapte de cazare poate ajunge până la 1500 de dolari pe o singură noapte.

În această perioadă, Speak și Ștefania au relatat pe Instagram prietenilor săi virtuali prin ce momente dificile au trecut, dar și cum au reușit să facă fată izolării.

Cristina Ștefania, o noua apariție incendiară

Artista a postat o fotografie în costum de baie, în dreptul căruia a scris că se simte ca o prințesă războinică Disney. Vedeta a lăsat la latitudinea fanilor să aleagă numele prințesei războinice cu care seamănă.

”Mă simt ca o prințesă războinică Disney. Alege un nume!”, a spus artista.

Fotografia a strâns peste 40.000 de vizualizări și zeci de comentarii.

”Pocahontas”, a spus un fan

”Pocahontas”, ”Moana”, ”Alanis”, ”Parcă ai fi din Avatar”, au spus fanii.

O poză asemanatoare a postat si Ema Uta, de Halloween.

 

 

 

Ștefania, mândră de pistruiile de pe fată

„Libelula” a postat recent pe Instagram o poză fără machiaj, în care și-a expus pistruii, arătând că este mândră de aspectul ei. Cristina Ștefania, iubita lui Speak, si-a etalat cele mai frumoase forme cu care a fost înzestrată. Artista se mândreste cu talia de viespe pe care o deține, pe rețelele de socializare. Iubita lui Speak a pozat într-un costum de baie de culoare roz, cu care a reușit să atragă toate privirile de pe plajă. „Lumina este extraordinară”, a scris Ștefania la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram.

Cum se menține în formă Ștefania

Fosta concurentă Asia Expressa a răspuns într-o sesiune de Q&A fanilor, care au întrebat-o cum reușește să arate atât de bine. Vedeta a spus că obișnuiește să facă sport de 4-5 ori pe săptămână.

citește și...