FOTO / Cum se menține în formă Ștefania, iubita lui Speak. Are un corp de nota 10 plus!

21.11.2021, 10:33
FOTO / Cum se menține în formă Ștefania, iubita lui Speak. Are un corp de nota 10 plus!
FOTO / Cum se menține în formă Ștefania, iubita lui Speak. Are un corp de nota 10 plus!

Ștefania, iubita cântărețului Speak, are un trup de nota zece plus, cu forme mai mult decât apetisante, pe care știe foarte bine cum să le pună în evidență prin ținute super sexy. Vedeta a povestit ce anume face pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună. ”Nu țin o dietă strictă”, a mărturisit Ștefania.

Ștefania este o apariție plină de senzualitate. Are un corp cu forme foarte bine conturate, pe care le pune în valoare prin ținute super sexy.

Iubita lui Speak are 53 de kilograme și își dorește să ajungă la 51 de kilograme.

Cum se menține în formă Ștefania, iubita lui Speak. ”Încerc să mănânc cât mai corect”

Ștefania le-a mărturisit fanilor ei din mediul online cum reușește să se mențină într-o formă fizică cât mai bună.

„Nu țin o dietă strictă, încerc să mănânc cât mai corect, fără prăjeli, fără mâncare grasă, să mănânc regulat, fără să mai sar peste mese. De o lună și ceva am intrat în această rutină de sală și mese regulate și cât mai corecte”, a explicat Ștefania, potrivit spynews.ro.

Ce spun Ștefania și Speak despre gelozia în cuplu

Speak se pregătește de nuntă cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”. Cei doi au o relație extraordinar de frumoasă, despre care au vorbit în cadrul unui interviu pe care l-au acordat pentru revista Viva.  Speak și Ștefania au comentat despre gelozia în cuplu.

”O să râdă lumea de mine, dar nu-s gelos, că nu prea am de ce să fiu… Bine, nici nu am avut motive reale de gelozie… Dacă mă intrigă ceva în zona aia, da, sunt foarte gelos. Până acum, n-au ieșit dragonii geloziei din mine”, a declarat Speak. La rândul ei, Ștefania a declarat: ”Nu sunt o fire geloasă, niciodată nu am fost, îmi știu calitățile și defectele, asta mă face stăpână pe mine, iar când vine vorba despre Ștefan, nu am avut și sunt sigură că nu voi avea vreodată motive de gelozie”.

citește și...