Cristina Ștefania, clipe de panică. “Nu e prima oară când fac asta”. Ce i s-a întâmplat vedetei

25.03.2022, 19:31

Cristina Ștefania s-a confruntat cu o situație inedită. Bruneta a rămas blocată  în afara locuinței sale.  Iubita lui Speak s-a panicat și nu a ezitat să se consulte cu comunitatea de fani de pe Instagram. “Nu e prima oară când fac asta”, spune bruneta.

Cristina Ștefania obișnuiește să împărtășească cu admiratorii săi majoritatea momentelor importante ale zilei sale, așa a procedat recent.

Ștefania a fost extrem de nervoasă, după ce a nu a mai putut să intre în casă, fiindcă și-a uitat cheia. Vedeta a ținut să le povestească fanilor situația neplăcută cu care s-a confruntat. În acest timp, bruneta a cerut ajutorul administratorului.  Vedeta a reusit să iasă din situația neplăcută, cu ajutorul unei chei de rezervă.

Cristina Ștefania nu a mai putut să intre în casă

“Ca să vă zic nivel de inteligență. Deci este imposibil. Tocmai am rămas blocată în hol pentru că ușa se deschide doar din interior și eu mi-am uitat cheia în casă. (…)”. le-a povestit artista fanilor din mediul online.

Nu este prima dată când rămâne blocată în afara casei, doar ca de aceasta dată, deși nu putea să intre în cameră.

“Nu e prima oară când fac asta”

“Nu e prima oară când fac asta, e a treia oară, dar am găsit o cheie de rezervă, am reușit să intru în casă. Doar că e prima dată când mă închid în interior, dar în exterior, adică în casă, dar nu în casă”, le-a mai spus aceasta fanilor.

Ștefania are un trup de invidiat, un bust generos și a un posterior bombat. Mulți s-au întrebat dacă iubita lui Speak a trecut până acum pragul medicului estetician. Bruneta ține foarte mult la aspectul său fizic și face sport zilnic pentru a-și menține formele de. invidiat.

Cristina Ștefania, iubita lui Speak, a spus dacă are sau nu operații estetice.

„Nu, nu am silicoane și nici alte operații estetice”, a scris ea.

citește și...