Speak, dezvăluiri din relația cu Ștefania. ”Șeful în casă este Șorecul, nu eu”

27.02.2022, 15:47
Speak, dezvăluiri din relația cu Ștefania. ”Șeful în casă este Șorecul, nu eu”
Speak, dezvăluiri din relația cu Ștefania. ” Șeful în casă este Șorecul, nu eu”

Ștefan Sprianu, cunoscut sub numele de scenă Speak, a făcut dezvăluiri din relația sa cu Ștefania. Artistul, în vârstă de 35 de ani, a mărturisit că, în cuplul lor, Ștefania, în vârstă de 25 de ani, este cea care este șefa. ”Șeful în casă este Șorecul, nu eu”, a declarat Speak în cadrul unui podcast la care a fost invitat de curând.

Speak are o relație extraordinar de frumoasă cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”.

Prezent la podcastul realizat de Mihai Morar, Speak a dat câteva detalii din relația cu Ștefania.

Speak, dezvăluiri din relația cu Ștefania. ”În casă nu există bărbat, femeia este miezul, din punctul meu de vedere”

Speak a mărturisit că în casă Ștefania este șefa. „În casă nu există bărbat, femeia este miezul, din punctul meu de vedere. Șeful în casă este Șorecul (n.r. așa este alintată Ștefania), nu eu. Majoritatea majoritaților care sunt relaxați și bine au pe cineva extraordinar acasă. Dacă ai probleme acasă și acasă nu e bine, poți maxim să scrii o melodie valoroasă și cam atât”, a declarat Speak, citat de click.ro.

Speak și Ștefania au împreună un nou proiect la Voyo – „Aventura, strigați ura!”.

„”Aventura, strigați ura!” este un proiect care a început într-un moment de plină relaxare pentru mine și Ștefania. Noi am plecat la începutul anului într-o vacanță prelungită, o vacanță în care am vrut să combinăm, cum am știut noi mai bine, aventura cu relaxarea. Am documentat toate peripețiile prin care am trecut, de la ore petrecute în aeroport și testele COVID 19 pozitive, până la timpul stat în izolare și așa a ieșit un jurnal de călătorie autentic și plin de haz. Garantez că vă veți distra cu noi și nu doar atât, veți vedea peisaje de vis și detalii despre culturile zonelor pe unde ne-am plimbat”, a spus Speak, conform protv.ro.

citește și...