Cristina Ștefania a cerut ajutorul fanilor de pe Instagram. “Cineva să mă ajute”

01.06.2022, 12:53

Cristina Ștefania  le-a cerut ajutorul internauților, după ce artista s-a confruntat cu o situație fără soluție. Vedeta se confruntă de mai multe zile cu probleme și a simțit nevoia să împărtășească cu fanii ei coșmarul prin care trece. “Știu că motivul pentru că nu adorm este că îmi vin în minte un miliard de gânduri. Chiar dacă îmi este somn și sunt obosită, nu pot”.

Ștefania este una dintre artistele care a impresionat întotdeauna prin aparițiile sale, cu machiaje profesionale, haine scumpe și accesorii extrem de elegante. Chiar dacă are o imagine impecabilă, vedeta se confruntă în ultima vreme cu stări de oboseală și cu insomnie.

Bruneta a mărturisit că are probleme cu somnul și nu reușește să se odihnească. Mai mult, artista mărturisește că îi vin în minte miliarde de gânduri care nu o lasă să doarmă. Iubita lui Speak face apel la internauți și le cere sfaturi pentru a se odihni.

Cristina Ștefania se confruntă cu insomnie

“Nu reușesc deloc, dar deloc să mă odihnesc cum trebuie. Nu știu ce să fac, ce trucuri să mai folosesc. Nu adorm cum trebuie, nu mă trezesc cum trebuie. Știu că motivul pentru că nu adorm este că îmi vin în minte un miliard de gânduri. Chiar dacă îmi este somn și sunt obosită, nu pot. (…) Cineva să mă ajute. Care sunt trucurile voastre pentru un somn normal atunci când aveți o perioada agitată și stresantă?!”, a mărturisit Cristina Ștefania pe conturile ei personale de socializare.

Cristina Ștefania are toată susținerea comunității de fani. Vedeta a primit numeroase sfaturi din partea internauților. Bruneta a primit mai multe idei care să o ajute să nu se mai gândească la nimic și să se odihnească așa cum trebuie, urmând să le pună în aplicare și să vadă dacă dau rezultate.

Vedeta și-a arătat abdomenul plat într-un top foarte scurt

Recent, cântăreața în vârstă de 25 de ani a publicat pe rețeaua de socializare o nouă fotografie în care și-a etalat abdomentul plat și lucrat intens în sala de fitness, iar primul care a reacționat la postarea acesteia a fost chiar logodnicul ei, Speak.

Postarea Ștefaniei a strâns peste 34.000 de aprecieri și zeci de comentarii. Printre cei care i-au făcut complimente artistei se află și logodnicul ei Speak, care nu s-a putut abține atunci când a văzut cât de frumoasă este aceasta.

citește și...