Cristina Spătar, o nouă intervenție estetică. Reacția uluitoare a băiețelului ei

04.07.2020, 09:36
Cristina Spătar, o nouă intervenție estetică. Reacția uluitoare a băiețelului ei
Cristina Spătar, o nouă intervenție estetică. Reacția uluitoare a băiețelului ei

Cântăreața Cristina Spătar își face o nouă intervenție estetică. Vedeta a dezvăluit și ce reacție a avut fiul ei în momentul în care a auzit că vedeta se lasă din nou pe mâna medicilor.

Cristina Spătar vrea să scape de surplusul de grăsime şi celulită cu ajutorul medicilor.

”Îmi doresc de foarte mult timp să elimin câte ceva, apropo de plusul ăsta pe care îl punem odată cu vârsta şi mai ales după naştere. Am plusuri, am aripioare, am şolduri. Eu vreau să fiu mică în talie, sunt grăsuţă. E şi un pic mai multă celulită. După naştere am un plus aici de te doare capul, nişte burtică”, a spus Cristina la o emisiune TV, potrivit okmagazine.ro.

Vedeta a mărturisit că se teme de anestezie, dar a și dezvăluit ce reacție a avut fiul ei, Albert, când a auzit că mama lui se lasă din nou pe mâ=na medicilor esteticieni.

”Băieţelul meu zice: „Mami, dar de ce pleci la spital? Ce-ţi faci la burtă? Dar de ce trebuie? Că nu eşti grasă! Eşti o egoistă, vrei mereu să fii frumoasă şi la noi nu te gândeşti, dacă nu te mai trezeşti?”. Am emoţii. Am mai făcut o intervenţie şi am avut mari dureri de cap. Sper să mă mai trezesc şi să fie bine”, a mai spus artista.

Trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat mult mai tânăr decât ea

Cristina Spătar a vorbit, la o emisiune TV despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu actalul ei iubit, care este cu 20 de ani mai tânăr decât ea.”Imediat după divorț s-a instalat relația. Și de atunci suntem împreună.Avem trei ani și jumătate împreună. Fix de la divorț. Mi-a fost alături în perioada aceea. M-a înțeles. Nu m-am gândit vreodată că se poate lega ceva pentru că există această mare diferență de vârstă. E o diferență de vreo 20. Nu o simt, el tot timpul mă alintă ”fetiță”. Eu n-am simțit niciodată. El și copiii mă fac să mă simt tânără. Copiii înseamnă foarte mult atunci când vine vorba să te simți într-un fel. Așa a vrut Dumnezeu să ne cunoaștem, să îmi fie alături. Nu m-am gândit la ce va fi în viitor și sincer nici nu am așteptări. Cât o fi bine o fi bine, când n-o mai fi…”, a povestit Cristina Spătar.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajuil celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert.

citește și...