FOTO | Cum arată Cristina Spătar la 47 de ani! 

02.02.2020, 12:24
FOTO | Cum arată Cristina Spătar la 47 de ani! 
FOTO | Cum arată Cristina Spătar la 47 de ani! 

Cristina Spătar a ajuns la 47 de ani. Iată cum arată acum artista, acuzată din ce în ce mai des că a exagerat cu operațiile estetice.

Deși a trecut printr-o perioadă grea după divorțul de tatăl copiilor săi, Cristina are de ceva vreme o nouă relație și spune că este mai fericită ca oricând.

Cum arată Cristina Spătar la 47 de ani! 

Deși fanii o acuză din ce în ce mai des că exagerează cu vizitele la cabinetul esteticianului, Regina R&B are mare grijă de silueta ei și face sport cu regularitate de ani buni. 

„Prietenul meu m-a ajutat foarte tare cu afacerea. El este cel care stă în spatele acestui business, nu sunt singură, șefa mea de atelier și fetele. Iubitul meu este alături de mine de la divorț. Mai avem puțin și facem trei ani și mă înțelege, mă susține, mă suportă. El face construcții. Noi comunicăm foarte mult și ne consultăm. El a pornit un business cu puțin timp înainte de al meu, dar nu a mers. Dacă nu aș fi avut un bărbat lângă mine mi-ar fi fost mult mai greu. Eu sunt o femeie foarte sensibilă și am avut nevoie de suport. Mai nou am devenit puternică, zic eu. Dacă mâine ar fi să o iau de la zero singură, știu cu ce se mănâncă”, a declarat Cristina la Teo Show anul trecut.

 

citește și...