Cristina Spătar, negocieri pentru o emisiune la tv. ‘Regina R&B’ îi ia locul Mihaelei Rădulescu

23.08.2020, 14:28
Cristina Spătar, negocieri pentru o emisiune la tv. 'Regina R&B' îi ia locul Mihaelei Rădulescu
Cristina Spătar, negocieri pentru o emisiune la tv. 'Regina R&B' îi ia locul Mihaelei Rădulescu

Cristina Spătar revine în lumina reflectoarelor, după o lungă absență de pe micile ecrane! Solista este în negocieri pentru un nou sezon al emisiunii ‘Duminica în Familie’, difuzată la Antena 1. În trecut, show-ul era prezentat de Mihaela Rădulescu.

Artista este decisă acum să își schimbe cariera și să se reprofileze, mai ales că lucrurile nu mai merg atât de bine pe plan muzical. Din cauza pandemiei de coronavirus, Cristina Spătar nu a mai avut concerte și banii au fost mai puțini.

Îi calcă pe urme Mihaelei Rădulescu

‘Cristina a făcut deja niște filmări și dorește să facă o emisiune în stilul cum era pe vremuri, prin anii 2000- 2005, «Duminica în familie» de la Antena 1, emisiune foarte populară pe atunci, în care erau invitate multe vedete, în care toată lumea se simțea bine, emisiune care însă gravita în jurul simpaticei ei prezentatoare, Mihaela Rădulescu. 

Ceea ce nu știe Cristina este că în spatele Mihaelei era o echipă imensă de profesoniști din Antena 1. Ideea de a face singură sau împreună cu doar câteva persoane un astfel de show este de la început sortită eșecului, sau semi-eșecului’, au menționat surse apropiate artistei pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

Când ar putea fi lansată emisiunea

De asemenea, Cristina Spătar, cunoscută ca ‘Regina R&B’, a discutat și cu televiziuni mai mici, însă și-ar dori ca emisiunea să fie difuzată într-un trust mult mai mare, precum Antena 1 sau Pro TV. Proiectul ar putea fi difuzat în toamnă.

Din păcate, nu este dorită de nicio televiziune mare pentru că, în afară de avantajul de a arăta foarte bine pe sticlă datorită operațiilor ei estetice, ea nu face rating. Cu toate acestea, datorită farmecului personal și determinării sale, Cristina se pare că va semna în curând cu o televiziune de nișă, care îi va difuza proiectul începând din această toamnă’, a mai precizat sursa citată mai sus.

Ce operații estetice și-a făcut Cristina Spătar

Cristina Spătar, în vârstă de 48 de ani, a decis să-și îmbunătățească look-ul și s-a lăsat iar pe mâna medicului estetician. Aceasta și-a dorit să aibă o talie mai subțire și un posterior mai bombat, astfel că a făcut lipoaspirație și și-a injectat grăsime în fese.

‘Mi-am făcut operaţia pentru că imediat după naştere am apelat la toate metodele posibile pentru a scăpa de surplusul de grăsime de pe abdomen şi talie, dar nu am reuşit să revin la forma iniţială. Mă simt mai liniştită, ştiind că pot să arăt chiar mai bine decât înainte.

L-am ales pe doctorul estetician Călin Doboş pentru că este un adevărat profesionist şi am văzut atâtea exemple de vedete”sculptate” de el care m-au impresionat. După ce l-am cunoscut am ştiut că mă las pe mâini bune’, a spus Cristina Spătar pentru Click.ro

citește și...