Intervențiile estetice pe care le-a făcut Cristina Spătar. Ce spune medicul care s-a ocupat de ea

06.07.2020, 09:17
Intervențiile estetice pe care le-a făcut Cristina Spătar. Ce spune medicul care s-a ocupat de ea

Cântăreața Cristina Spătar s-a lăsat din nou pe mâna medicului estetician. Vedeta și-a făcut lipoaspirație și și-a injectat grăsime în posterior.

Cristina Spătar, în vârstă de 48 de ani, a decis să-și îmbunătățească look-ul și recent s-a lăsat pe mâna medicului estetician. Aceasta și-a dorit să aibă o talie mai subțire și un poterior mai bombat, astfel că a făcut lipoaspirație și și-a injectat grăsime în fese.

”Mi-am făcut operaţia pentru că imediat după naştere am apelat la toate metodele posibile pentru a scăpa de surplusul de grăsime de pe abdomen şi talie, dar nu am reuşit să revin la forma iniţială. Mă simt mai liniştită, ştiind că pot să arăt chiar mai bine decât înainte.

L-am ales pe doctorul estetician Călin Doboş pentru că este un adevărat profesionist şi am văzut atâtea exemple de vedete”sculptate” de el care m-au impresionat. După ce l-am cunoscut am ştiut că mă las pe mâini bune”, a spus Cristina Spătar, după intervenţia de liposucţie, potrivit click.ro.

Ce spune medicul despre intervențiile pe care i le-a făcut Cristinei Spătar

Medicul estetician care a operat-o pe Cristina Spătar a vorbit despre intervențiile pe care i le-a făcut vedetei.

”I-am făcut o liposucţie de talie, ca să îi accentuăm mijlocul, am îndepărtat grăsimea şi i-am injectat-o în fese pentru a corecta câteva imperfecţiuni. Nu a avut o cantitate mare de grăsime, iar scopul a fost să îi modelăm talia şi fesele şi să le dăm o tentă uşor mai profică, mai tonică. În cazul ei recuperarea este rapidă, fiindcă n-a fost o procedură de mare anvergură.

Mă aştept ca ea deja să se poată plimba din a doua zi şi că în 4-5 zile să fie capabilă să conducă maşina singură şi să se mişte lejer prin casă. Astfel îşi reia toate activităţile de zi cu zi. Sport nu are voie să facă, decât după 6-7 săptămâni, în funcţie de cum evoluează”, a spus acesta, citat de sursa mai sus-menționată.

Reacția fiului ei când a auzit că merge la spital

De curând, Cristina Spătar a dezvăluit ce reacție a avut fiul ei, Albert, când a auzit că mama lui se lasă din nou pe mâna medicilor esteticieni.

”Băieţelul meu zice: „Mami, dar de ce pleci la spital? Ce-ţi faci la burtă? Dar de ce trebuie? Că nu eşti grasă! Eşti o egoistă, vrei mereu să fii frumoasă şi la noi nu te gândeşti, dacă nu te mai trezeşti?”. Am emoţii. Am mai făcut o intervenţie şi am avut mari dureri de cap. Sper să mă mai trezesc şi să fie bine”,a mărturisit cântăreața.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajuil celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert. În prezent, artista trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat care cu 20 de ani mai tânăr ca ea.

 

citește și...