FOTO / Cristina Spătar și-a etalat formele la mare. ”Sirenă la mal”

13.08.2020, 11:49
FOTO / Cristina Spătar și-a etalat formele la mare. ”Sirenă la mal”
FOTO / Cristina Spătar și-a etalat formele la mare. ”Sirenă la mal”

Cântăreața Cristina Spătar, în vârstă de 48 de ani, și-a etalat formele pe litoralul românesc, mândră de felul în care arată.

Cristina Spătar s-a relaxat pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia. Artista s-a fotografiat pe plajă, etalându-0și formele într-un costum de baie de culoare neagră, din două piese.

Cântăreața atrage atenția cu bustul său apetisant, dar și cu silueta trasă prin inel.

”Superbă”, ”Nu e rău deloc, puștoaică”, ”Sirenă la mal, fermecătoare”, ”Cât de bine arăți”, ”Frumoasă”, ”Superbă”, ”Apetisantă rău”, ”QAdorabilă”, ”Wow, ce frumoasă ești”, ”Ești perfectă”, i-au transmis admiratorii Cristinei Spătar.

A apelat la estetician de curând

De curând, cântăreața Cristina Spătar s-a lăsat din nou pe mâna medicului estetician. Vedeta și-a făcut lipoaspirație și și-a injectat grăsime în posterior.

”Mi-am făcut operaţia pentru că imediat după naştere am apelat la toate metodele posibile pentru a scăpa de surplusul de grăsime de pe abdomen şi talie, dar nu am reuşit să revin la forma iniţială. Mă simt mai liniştită, ştiind că pot să arăt chiar mai bine decât înainte.

L-am ales pe doctorul estetician Călin Doboş pentru că este un adevărat profesionist şi am văzut atâtea exemple de vedete”sculptate” de el care m-au impresionat. După ce l-am cunoscut am ştiut că mă las pe mâini bune”, a spus Cristina Spătar, după intervenţia de liposucţie.

Ce spune medicul despre intervențiile pe care i le-a făcut Cristinei Spătar

Medicul estetician care a operat-o pe Cristina Spătar a vorbit despre intervențiile pe care i le-a făcut vedetei.

”I-am făcut o liposucţie de talie, ca să îi accentuăm mijlocul, am îndepărtat grăsimea şi i-am injectat-o în fese pentru a corecta câteva imperfecţiuni. Nu a avut o cantitate mare de grăsime, iar scopul a fost să îi modelăm talia şi fesele şi să le dăm o tentă uşor mai profică, mai tonică. În cazul ei recuperarea este rapidă, fiindcă n-a fost o procedură de mare anvergură.

Mă aştept ca ea deja să se poată plimba din a doua zi şi că în 4-5 zile să fie capabilă să conducă maşina singură şi să se mişte lejer prin casă. Astfel îşi reia toate activităţile de zi cu zi. Sport nu are voie să facă, decât după 6-7 săptămâni, în funcţie de cum evoluează”, a spus acesta.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajuil celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert. În prezent, artista trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat care cu 20 de ani mai tânăr ca ea.

citește și...