Cristina Spătar, mărturisiri despre dispariția mamei sale. ”Când o visez, mă avertizează de situații dificile”

29.03.2022, 12:52
Cristina Spătar, mărturisiri despre dispariția mamei sale. ”Când o visez, mă avertizează de situații dificile”
Cristina Spătar, mărturisiri despre dispariția mamei sale. ”Când o visez, mă avertizează de situații dificile”

Cântăreața Cristina Spătar, în vârstă de 49 de ani, a făcut mărturisiri dureroase despre mama sa, care s-a stins din viață în urmă cu ani. ”Am visat-o, îți dai seama, ca orice copil care își pierde mama. Când o visez, mă avertizează de situații dificile, urmează ceva dificil în viața mea”, a spus artista la o emisiune de televiziune.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert.  Cristina Spătar a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, în vârstă de 26 de ani. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei.

În urmă cu ani, Cristina Spătar a trecut printr-o mare suferință, când a pierdut-o pe mama sa. În urmă cu câteva zile, Cristina Spătar a transmis un mesaj emoționant în mediul online, legat de mama sa. ”26 martie…….🖤 Te-am fi aniversat azi mamă… dar Dumnezeu a vrut sa pleci acolo sus intr-o lume mai buna….. Îmi e atât de dor de tine……Cred ca ai fi tare mandra de mine…Ai cei mai frumoși și buni nepoței… Esti în sufletul meu pentru totdeauna!!!….🖤”, a scris aceasta pe Facebook.

Cristina Spătar, mărturisiri despre dispariția mamei sale. ”Ea nu a fost o mamă oarecare, a fost o mamă… foarte blândă, caldă, o mamă adevărată”

”Am visat-o, îți dai seama, ca orice copil care își pierde mama. Când o visez, mă avertizează de situații dificile, urmează ceva dificil în viața mea. Trebuie să fiu mai atentă, nu știu… așa e, chiar am observat când o visez pe ea, am parte de experiențe puțin plăcute sau sunt situații mai delicate”, a declarat Cristina Spătar la emisiunea ”Star News”, de la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

”În orice situație delicată, mă rog lui Dumnezeu și, ulterior, vorbesc cu ea, că știu că ea mă ajută și m-a ajutat toți anii ăștia când mi-a fost mai greu. Ea nu a fost o mamă oarecare, a fost o mamă… foarte blândă, caldă, o mamă adevărată, nu pot să explic. Blândețea întruchipată era mama mea”, a mai spus cântăreața.

citește și...