Cristina Spătar lasă scena pentru televiziune. “Vreau un proiect de televiziune, pe care să îl moderez eu”

29.03.2022, 21:22
Cristina Spătar lasă scena pentru televiziune. Vreau un proiect de televiziune, pe care să îl moderez eu
Dramă în familia Cristinei Spătar. ”Astăzi tatăl meu, acum recent am aflat, are și el cancer ganglionar”

Cristina Spătar  plănuiește să revină pe micul ecran. Artista își propune chiar să fie prezentatoare. Vedeta ar fi în negocieri pentru o emisiune. “Vreau un proiect de televiziune, pe care să îl moderez eu, împreună cu un coleg de-al meu”, a dezvăluit solista.

Cristina Spătar vrea o schimbare de carieră, după mulți ani petrecuți pe scenă. „Regina R&B’ vrea să se reprofileze. Mai mult, solista mărturisește că își dorește o emisiune de folclor, pe care să o modereze. Totodată, artista a mărturisit că are concerte și că își dorește să înregistreze noi piese.

Artista își dorește o echipă de PR care să o ajute în acest proiect.

Cristina Spătar  revine pe micul ecran

“Îmi doresc un proiect în televiziune, dar ceva nișat pe folclor. Asta vreau să fac. Acum mă gândesc, sunt în discuții. Sper să reușesc să îmi iau o echipă de pr. Momentan e doar o idee, sunt în discuții. Să vedem ce o să iasă. Acum am concerte, urmează să înregistrez câteva piese de folclor, dar vreau un proiect de televiziune, pe care să îl moderez eu, împreună cu un coleg de-al meu, mă gândesc, cochetez cu ideea. Vreau să fie strict pe folclor. Eu iubesc muzica populară și mi-aș dori să mă duc în zona asta. Sper să îmi iasă ce mi-am propus.”, a dezvăluit Cristina Spătar, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Întrebată unde își propune să locuiască, artista a mai spus că nu se gândește să plece din țară, dar își dorește atunci când vor mai crește copiii. Vedeta nu a putut în Marea Britanie, din cauza faptului că tatăl copiilor ei nu a fost de acord.

Unde s-ar muta vedeta

“Sora mea, în câțiva ani se va retrage în Italia. În Italia chiar mi-ar plăcea să stau. E fain tare acolo. Nu mă mut în Anglia, dar dacă copiii vor vrea să studieze acolo, ok.

Pentru facultăți chair se merită, m-am documentat.”, a mărturisit Cristina Spătar, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

citește și...